det tyngste jeg har gjort på lenge

I dag returnerte jeg art stand billetten min til desu. De som kjenner meg vet at jeg har elsket desu i mange år, men de gangene jeg har hatt kontakt med dem har gjort meg utrygg.

Det var veldig hardt for meg å se igjennom øynene på den svindelen av en konkurranse de hadde i fjor. Jeg brukte mye tid på den, men på slutten av dagen trakk de ingen vinner. Jeg gikk inn og sjekket og så at det var ingen tvil om at jeg vant, jeg hadde 56 bilder og andreplass hadde 4, så de må ha diskvalifisert 53 bilder for at jeg skulle tape. Enda når jeg kontaktet dem sa de at det var kåret en vinner og at denne var kontaktet. Jeg spurte om hvordan de hadde kommet frem til vinneren, men fikk ikke noe svar.

Men jeg bet tennene sammen fordi en liten ting skulle ikke ødelegge det jeg elsket mest å gjøre. Men så kom desucon fantasy og deres plutselige strenge regler og truende oppførsel. Dagen som ble ødelagt og min klage jeg aldri fikk svar på.

Nå tar jeg kontakt med dem igjen og prøver å møte alle deres ønsker om bekreftelser og vilkår, men jeg møter visst ikke et de ikke har skrevet opp. Når jeg prøver å møte deres krav får jeg sinte og sårende meldinger tilbake og ingen svar på spørsmålet mitt.  Jeg er ikke tankeleser, jeg kan ikke lese hvilke krav dere tenker på for dere selv.

Så nå klarer jeg ikke mer, jeg har ikke mer tillit å gi. Dere ødela det hele for meg. Og kan jeg ikke være trygg der vil jeg bare gå rett i anfall, så nå er det slutt.

Selv om jeg gråter nå skal det gå greit, jeg kan være nerd på egenhånd jeg. Som med alt annet, det er her vi asbergere er dømt til å være.

 

Bye bye desucon

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg