Storytel

Reklame | Trybe

Jeg har fått prøve tjenesten storytel i 30 dager igjennom Likenshare. Senere har jeg funnet ut at denne kampanjen kan man kaste seg på om man er med i enkelte bokklubber også. Ellers kan man teste ut tjenesten i 14 dager gratis.

Storytel.no er en tjeneste hvor du betaler en sum i måneden og da får tilgang til alle lyd og e-bøker de har. De har bøker på Norsk, Engelsk og Svensk og du kan lete igjennom bøkene etter språk, sjanger eller bare søke på navn.

Når du er medlem har du mulighet til å laste ned 5 bøker om gangen som er tilgjengelig på offline modus. Dette fungerer bra, men vær klar over at om du sier opp abonnementet og det går ut, mister du tilgang til alle bøkene også de i offline modus, det har ingen betydning om du er midt i en bok. Man kan selvfølgelig gå rundt dette ved å laste ned bøkene og slå av nett tilgangen, men hvor mange har en ekstra smart telefon eller pad de kan slå av nettet på i lengre tid.
Du kan høre på bøkene igjennom nettsiden deres (da er det ingen offline modus) eller med en smarttelefon/ pad. har du ikke smarttelefon eller pad vil jeg virkelig ikke anbefale tjenesten.

Jeg var ganske overasket over utvalget av bøker å høre på og koste meg med å lete frem bøker jeg skulle høre på den frie måneden min. jeg satt til og med opp en liste her på bloggen over hvilke bøker jeg skulle prøve å komme meg igjennom. Jeg må innrømme at jeg ikke kom meg igjennom alle, men fikk med meg 7 bøker. Ja jeg hører mye på lydbok?

 Men selv om jeg synes utvalget var bra og app fungerte som den skulle, er ikke dette en tjeneste for meg. 169 kr måneden er faktisk ikke så ille for tjenesten, med tanke på hvor mye en lydbok kan koste. Men Siden jeg er medlem i NLB og får låne de fleste gratis igjennom der, er det ikke et stort nok utvalg til å betale ekstra for. Kanskje de kan gå inn i et samarbeid med NLB slik at vi brukere der kan få tilgang til dem billigere, for NLB er ikke veldig gode på engelsk fantasy. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg