Loppe lørdag 25.04.15

Denne lørdagen var det ingen tvil, jeg skulle på loppemarked og jeg skulle være der når det åpnet. Med andre ord jeg sto opp 30 minutter før, gikk ut 3 minutter før det åpnet og enda ventet et helt minutt før jeg slapp inn.

Denne gangen gjorde jeg en forandring i rutinen min og gikk til elektronisk og dataspill først. Det var allerede fult av barn og samlere der. Men jeg fikk sett igjennom noen ting og fant meg 3 ps3 spill og et psp spill. Psp spillet var mest for at jeg skal ha noe spill til konsollen min son er lovlige ?
 tilsammen kom det på 170 kr, ingen rabatter første dagen sa de til alle så jeg prøvde ikke engang.

Siden det regnet var det greiest å bare følge gangene nedover, så neste stopp var glass og finlopper. Her sto det 5 OL colaglass fra 2004 med armbåndene på, dette er sjeldent så jeg måtte kjøpe en av hver farge. Når jeg fortalte mamma som jeg møtte der inne at jeg hadde funnet cola glass jeg ikke hadde, trodde hun nesten ikke på meg. De tror nok at nå må jeg da ha alle snart. 10 kr glasset etter min sjokkerte reaksjon på 30 kr glasset. Vanligvis ville jeg si at å ta mer enn 5 kr for et cola glass er for mye, men disse var med armbåndene.

På ting og tang avdelingen fant jeg ting og tang å male på. 50 kr for alt.

Inne på bokavdelingen kastet jeg meg først over billy bladene, jeg har endelig funnet igjen listen min over blader jeg mangler. 3 stk er ikke dårlig. Jeg plukket også med meg 3 billy Pocket fordi jeg ikke har kontroll over hvem jeg har. Fant to strikke bøker i hobby avdelingen og siden jeg sliter så å utvikle meg videre tok jeg med dem. Så gikk jeg igjennom dvd filmene for å se om det var noen forseglede perler til julekalenderen min, og her er det mange som har kjøpt filmer og aldri sett dem. 200 kr for alt.

Som sagt regnet det og da jeg skulle se over brettspillene (som er hvor jeg pleier å starte) ville han ikke la oss se på dem lengre fordi de sto ute med presenninger og ble fuktige om noen løftet på presenningene for å se hva som var der. Så ikke på sport avdelingen siden den var ute.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg