hage tid

Det var avtalt at Caroline skulle komme og hjelpe meg i gang med parsellen i dag. Så det var ganske fint at godværet holdt seg.

Når vi kom frem så det ut som et håpløst prosjekt. Og jeg innrømmet at hadde jeg ikke gjort dette så mange ganger før ville jeg ha gitt opp. Caroline innrømmet at det var fult mulig hun også bare hadde gitt seg om hun var alene, for hun hadde ikke vist hvor hun skulle begynne.

Heldigvis viste jeg at så fort vi fikk raket opp alle de døde bladene fra høsten og det døde gresset, ville ting se mye lysere ut. Da kom det frem at det hadde vært gravd der før og jobben ble fort mentalt lettere. Det er fint å se at man kommer videre med arbeidet og at det er mulig å komme i mål.

Jeg raket først over med vanlig rake og så rensket Caroline opp i alle gresstuene som hadde kommet opp. Etter hvert flyttet jeg meg over til bærbuskene og fikk klipt vekk det meste av bjørnebærplanta og fjernet døde rester av bringebærplantene. Så nå kan du faktisk se en stor solbærbusk der, den ingen viste at eksisterte fordi den var inngrodd av andre buske vekster.

 

Vi ble langt fra ferdig, men fikk jobbet en god del. Var litt skuffet over at vi ikke tok før bilder så dere virkelig kunne se alt arbeide vi hadde gjort. I dag var jeg smart nok til å ha på meg solhatt, så ingen hodepine.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg