vår

I dag hadde jeg bpa på besøk og mens hun støvsugde forsvant jeg ut i sola. Jeg satt på benken på enden av blokka og solte meg en litenstund før jeg gikk inn igjen. Når jeg kom inn sa jeg at det var nesten som på en sommer dag, for ja så kaldt kan det være enkelte dager på sommeren. Det var ment som en positiv følelse om dagen i dag, men den sa vel egentlig mer om den tradisjonelle norske sommeren.

Etter at vi hadde ryddet en del og hun hadde dratt, bestemte jeg meg for å ta en liten kjøretur. Planen var å kjøre bort til lysløypa og gå inn til hvitveisene og plukke noen for mamma. Men når jeg først hadde kommet meg inn i det som føltes som skogen, ville jeg ikke ut igjen. Jeg plukket noen blomster og tok bilde av humlene som fløy rundt. Dessverre rakk jeg ikke å ta bilde av sommerfuglen.

Jeg gikk tilbake til stolen min og kjørte inn lysløypa. Det var en veldig koselig og spennende tur jeg ikke kommer til å ta igjen. Jeg har funnet Lambertseter sin egne berg og dalbane og jeg kan helt klart se at det kan være morsomt å sykle eller tenke på å kjøre den med slik firehjuling. Min firehjuling går ikke fortere enn 10 km i timen og det var sjeldent jeg holdt så høyt tempo. Det er en rullestol og ikke offroader og selv om det var skummelt, var det veldig moro. Jeg konkluderte med at det gikk bra fordi det var første gang jeg kjørte der, og jeg har ingen planer om å gjøre det igjen.

 

Men jeg har hatt en kjempe fin dag og sett mange insekter og hunder. Jeg stoppet hver gang jeg passerte en hund på tur fordi stolen bråkte slik på det underlaget og jeg ville ikke skremme dem. Ja man burde ta hensyn til folk i rullestol, men kjører man rullestolen inn på en skogsti, kan man ta hensyn til dyrene mener jeg. 


    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg