festpremiere på Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant

Jeg var ganske overasket da jeg slo på datamaskinen min i dag og det sto jeg hadde vunnet billetter til festpremieren i kveld. Det var bare å kaste seg på telefonen og finne noen som ville være med.
dette innlegget handler om selve eventet, ikke filmen, den får eget innlegg.

Jeg følte jeg kom meg veldig seint avgårde og møtte derfor opp 30 minutter før filmen startet. Jeg gikk inn på den røde løperen og fant fort mannen med billettene mine. Vedsiden av satt Rødekros og delte ut billetter til folk sammen med en sukkertøy eske, så jeg spurte dem pent om jeg ikke også kunne få en boks, selv om jeg ikke fikk billetter igjennom dem, det sa de ja til.
så stu jeg utenfor en stund å så på en mann sjonglere med ild, før jeg gikk inn å kjøpte meg popkorn. Jeg hadde glemt å fortelle Caroline at det var en fest premiere så jeg bestemte meg for å gå ut å møte henne slik at hun ikke ble forvirret av alt oppstyret rundt.

Vi kom oss inn i salen og det ble fremført en nydelig sang og litt magi før pratingen startet. Og den sluttet aldri. Jeg forstår kosen og moroa av å få komme opp på senen når filmen du har vært med på å lage har premiere. Men bruker man så lang tid på å få opp alle holder det med en tale på to ord. Tusen takk.

Klingeberg er ikke akkurat min favoritt kino. Litt lav høydeforskjell og ingen brushoder eller bord kan gjøre filmopplevelsen til en logisk utfordring. Jeg gikk greit så lenge de to foran lå inntil hverandre, men så fort mannen satte seg opp forsvant halve filmen. Men det som irriterte meg mest var at de satt og klinet. Jeg ville helle popkornet mitt over dem og be dem skjerpe seg, men beholdt roen.

Etter filmen var det fest på Stratos. Jeg og Caroline bestemte oss for å gå bort for å få beveget oss (meg) litt etter filmen. Det var en veldig fin kveld å vandre i byen på. Da vi kom bort på Stratos så vi køen og etter en rask samtale med sikkerhetsvakten bestemte vi oss for at det ikke var verdt det. Ikke kan jeg stå så lenge i kø og ikke kan jeg gå opp trappen.

 

Ble en ganske koselig kveld, selv om ikke alt var helt perfekt.

Siste innlegg