ut på vårtur med blomster og bilkollisjon

Etter at Mormor fortalte meg imponert at tanten min hadde funnet hestehov, startet jeg å se dem over alt. Det som slo meg var at ingen tok med seg mormor ut i sola så hun fikk se dem. Derfor bestemte jeg meg for å ta henne med på en liten hestehov tur i dag.

Det er litt kjøligere ute enn det har vært de siste dagene, men på andre siden av veien for senteret er det en parkeringsplass og langs denne går det meter på meter med hestehov. Vi gikk bortover hele veien før vi snudde og gikk tilbake mens vi plukket.

Akkurat i det jeg tar den første hestehoven skvetter jeg av et kjempe smell rett bak meg. Jeg titter først på mormor og så på veien hvor en bil akkurat har kjørt rett inn i en annen. Et raskt overblikk sier meg at det ikke er noe alvorlig ulykke og ikke noe jeg burde blande meg i. eierne kommer ut og prater i telefoner og småkrangler litt. Når mormor kommenterer dette sier jeg bare at jeg hadde nok også vært sint om noen kjørte inn i meg og hun var ikke rasende eller skrikende.

 

Vi fortsetter å plukke blomster bortover veien mens vi følger med på ulykkes stedet. Det ser ut til at alle har det bra og det største problemet er bilene som står og stenger veien. I det vi føler vi har fått nok blomster og går rundt senteret kommer det en brannbil med blålys til ulykken. Hørte flere sirener også, så mulig sykebil eller politi. Men mormor fikk en spennende gåtur og flotte hestehover til å ha i stua.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg