kontraster

I går våknet jeg opp med en følelse av at tyngdekraften hadde økt veldig. Bare å løfte på fingrene var en utfordring. Hodet føltes som om noen hadde tatt en stor slegge og prøvd å slå det inn og jeg hadde smerter i magen og var kvalm og svimmel. Jeg hadde dårlig kontroll over kroppen og mange kramper som flyttet seg rundt. Etter ca 2 timer ga jeg opp og la meg igjen og selv om 4 timer til med søvn hjalp, klarte jeg ikke å gjøre noe på kvelden.

I dag våknet jeg opp og sang mens jeg slo på datamaskinen, satte på en klesvask, åpnet opp verandaen for kattene, slo på akvariene og lagde meg frokost. Selv om jeg nesten ikke klarte å spise frokosten siden den var for tørr fikk jeg i meg nok til at jeg kan kjøpe nytt brød i butikken.

 

Jeg har gått igjennom mailer, aviser og slik jeg pleier og venter nå på at vaskemaskinen skal bli ferdig så jeg kan dra ut å handle og besøke mormor. Kontrastene på hvordan formen kan forandre seg i løpet av en natt er nesten skummel og jeg merker at jeg blir litt små forvirra av det hele. Vet det betyr at jeg er bedre, men den sakte tilvenningen til dårlig og frisk var ganske betryggende og forutsigende. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg