storytel utfordring

Da jeg skulle skrive om muligheten for å få prøve storytel igjennom likenshare for andre gang, valgte jeg å bare gjøre det igjennom facebook. Setningen var ikke lang ? spørsmålet er ikke hva jeg skal lese, men hvor mye jeg klarer å lese på 30 dager.

Jeg ble ganske overasket da jeg ble plukket ut til å prøve denne gangen og jeg holder meg tro til mine ord. Hvor mange bøker klarer jeg å komme igjennom på 30 dager. Først måtte jeg høre ferdig boken jeg hadde startet på, første bok i ringenes herre trilogien. Men i dag ble jeg ferdig og jeg satte meg ned med storytel siden og plukket ut 10 bøker jeg vil lese.

 

Først gikk jeg igjennom goodreads listen min og lette frem de bøkene jeg har hatt vanskeligheter med å finne andre steder. Så satt jeg å lette frem bøker på siden deres. Jeg har mange bøker jeg har kjøpt eller har tilgang til andre steder som egentlig sto før på leselisten min, men som nå har blitt satt bakover i rekken enn så lenge. Jeg valgte disse 10 bøkene på forhånd så jeg skal slippe å lete frem bøker når jeg har startet. Starter medlemskapet mitt i morgen. 

MADELEINE ROUX
– Asylum (Asylum, #1)
Sanctum (Asylum, #2)

SOMAN CHAINANI
The School for Good and Evil
A World Without Princes

Hugh Howey
Wool
Shift
Dust

MELISSA MARR ? Graveminder

CHRIS RYAN – Survival

 

ROBIN HOBB – Dragon Keeper

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg