sleeo cycle iphone app

Jeg lastet ned denne funksjonen til telefonen min siden jeg har en del søvnforstyrrelser og vil gjerne se hvordan jeg sover. Jeg forsto allerede den første natten at dette ikke var rett type overvåking for meg. Den vurderer søvnen etter bevegelse og jeg beveger meg ikke når jeg sover. I tillegg har jeg katter som klatrer opp i senga hele døgnet og vil slå ut på sensoren.

Nå hadde jeg ikke tenkt å bruke programmet som en veileder uansett, så jeg bestemte meg for å beholde det. Mest av alt fordi det fortsatt er morsomt å se grafikken og den største fordelen av de alle, innsovnings lydene. Greit nok er det bare en av lydene jeg bruker, men den er så realistisk at jeg våkner opp og tror det regner ute. Jeg har den på hele natten og den virkelig hjelper meg å slappe av. Det er lyden regn på bil og den er helt lik lyden av regnet som treffer ruta mi. Jeg har den på lavt så det blir akkurat samme lyd som om det virkelig regnet ute.

Den har også kjempe fine vekkerklokke lyder, men selve vekkefunksjonen er ikke så genial for meg. Den virker og ringer en gang mellom tidspunktet jeg har satt og tidspunktet den kan utsette. Planen er at den skal lese søvnen din og vekke deg opp når det passer best å våkne. Men som jeg påpekte i sta så beveger jeg meg ikke i søvne og den ringer ikke før jeg er våken og har løftet på telefonen for å sjekke klokka. Jeg er ganske sikker på at den ville ha ringt etter de 30 minuttene var over da. Selvfølgelig behøver du ikke å ha på denne funksjonen, men den er genial for meg som hater å våkne av vekkeklokker.


I følge statistikken sover jeg hovedsakelig som om jeg er i koma, så å si bare dyp søvn. Men jeg har den siste uken innsett hvor lite kattene beveger seg når jeg sover. Luna sover på puten vedsiden av meg og slår ut litt bevegelse innimellom, men ikke mye.

Jeg får også målt pulsen når jeg våkner, noe jeg ikke helt har forstått poenget med. Men det er koselig med den rolige melodien og været som står på skjermen med en gang.

 

Jeg kjøpte hele pakken med sleep cycle, power nap og heart rate på en gang. Power nap får jeg nok aldri bruk for da systemet ikke registrerer søvnmønsteret mitt, men heart rate har hvert fin for å måle hvor mye jeg tåler før jeg går i anfall. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg