middag/data besøk hos familien

I dag har jeg tilbragt dagen hos lillesøster og familie. Jeg klarte nok en gang å komme 30 minutter tidligere enn jeg skulle, men ringte 2 min i forveien å så i fra. Jeg er kjent for å være tidlig ute, jeg hater nemlig stress.

Etter noen velkomstklemmer fra både mennesker og dyr, satte vi opp datamaskinen til lillesøster slik at jeg kunne se på den. Første diagnose var den har en del oppdateringer som må fikses. Dette tok egentlig mesteparten av tiden frem til middag. Små jobbet med å registrere noen programmer og slik. Lillesøster fikk låne min laptop å bruke popkorn.

Vi hadde en kjempe koselig raclette middag, før vi igjen startet opp med maskinene. Nå var win, bios og alle drivere oppdatert så da var det å få opp skriveprogram og antivirus. Noe som sikkert hadde vært mye lettere om Lefdal ikke hadde lovet og prøvd å sette det opp før de leverte den.

Helt til slutt kom vi til punktet jeg skulle fikse, installere sims 3 spill. Jeg rakk noen før det ble så sent at jeg måtte dra hjem, men fikk vist dem hvordan de satte inn resten. Det å installere sims 3 er et heldagsprosjekt. Nå har forresten lillesøster også fått popkorn må maskinen sin.

På vei ut glemte jeg brillene mine og måtte snu drosjen for å hente dem. Jeg trenger mer enn 1 par.

 

Har hatt en fin dag, men er sliten og gleder meg til å legge meg. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg