En vanskelighetsgrad ekstra

Jeg driver for tiden med å runne av dead island. Grunnen til dette er at jeg har spilt så mye på det, men aldri giddet å prøve å runne det av. Startet en ny fil og jobber meg igjennom nå. Jeg vet ikke om jeg vil klare det, jeg er ikke verdensmester på spill, men husker jeg historien riktig er jeg akkurat på grensen til å gå over på del 3 nå. Det er så langt jeg noen gang har kommet.

Jeg har blitt flinkere til å sloss i spill og jeg merker at det påvirker meg i drømme. Natt til i dag drømte jeg at jeg ble angrepet og skulle slå for å forsvare meg og jeg trykket ned med peke og langfinger. Siden jeg ikke beveger meg i søvne vanligvis våknet jeg av dette og har sittet å små ledd av det i løpet av dagen. Så hvis noen angriper meg ute nå så vær forsiktig, refleksene mine sier trykk med to fingre.

Men selv om jeg har blitt flinkere til å sloss og å ta det seriøst, så har jeg en ekstra vanskelighetsgrad. Den kalles katt foran skjermen og kan oppstå når som helst under spillet. Jeg har satt opp skilt, men det ser ikke ut til å virke.

For å gjøre ting enda vanskeligere kan han også velte cola glasset som står på skrivebordet slik at jeg må redde datautstyr, flytte katt og sette spillet på pause med en gang. Nok en gang hadde jeg vært smart nok til å sette glasset på motsatt side av skrivebordet fra der datamaskinen står. Så raskt opp med noen padder som lå ved siden av og jeg slapp unna med søl og ødelagte papirer.

 

Det endte med at jeg måtte gå å si unnskyld til sirius fordi jeg hadde skriket til han og han tilga meg og kom å la seg på skrivebordet igjen med en gang. Men denne gangen lå han stille så jeg kunne se over han.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg