ikke peppes beste dag

I dag skulle jeg bestille meg salat for peppes fordi jeg syntes jeg fortjente noe godt etter å ha vært dårlig i flere dager. Jeg har også vært ganske innelåst siden rullestolen min har punktert.
Bestillingen gikk greit, jeg bestilte over nett og var overasket over at de hadde fjernet kundenett adressen fordi jeg plukket opp på en restaurant 1 gang.  Siden det er lørdag bestemte jeg meg for å ta med dessert, på bestillingslista er det bare to valg og jeg gikk for paien.

Jeg startet filmen jeg skulle se til maten og satt å ventet. Når maten kom tokk jeg den som vanlig imot og ga litt tips når jeg betalte. Jeg angrer veldig på den tipsen nå. Jeg satte varene på kjøkkenbenken, tok tak i salatbollen og tenkte fort om jeg kunne klare å ta igjen sjåføren. Dette innså jeg ville være umulig så jeg ringte rett til peppes og forklarte at de hadde gitt meg feil salat. De hadde ikke gitt meg riktig salat og de hadde ikke tatt vekk hvitløkskrutongene. På telefonen lovet de at jeg skulle få en ny så fort som mulig og jeg satte meg ned og ventet igjen.

Man skulle tro at jeg hadde vett nok til å sjekke salaten når jeg fikk den denne gangen, men det han sa var helt riktig så det falt meg ikke inn at de ville sende meg feil salat enda en gang. Denne gangen uten krutongene. Jeg løp ut og prøvde å rope på peppes fyren, men han hadde alt satt seg i bilen og jeg måtte ringe til peppes enda en gang. Denne gangen ble vi enige om at jeg skulle ha den til overs for jeg hadde rett og slett for lavt blodsukker til å vente enda en runde. Jeg tok den siste salaten jeg fikk, plukket ut tomaten og spiste den. Bare så det er sagt bacon og tomat har ikke noe i Cesar salat å gjøre.

Paien jeg hadde fått til desert var heller ikke som den skulle da den tydeligvis har hvert frossen. Ikke det at det gjør noe at de har frosne deserter, men hadde vært en fordel om den var tint når jeg fikk den.

Det ble en veldig skuffende middag, men endte opp med tre salater for prisen av 1. selv om to av dem rett og slett ikke er særlig gode.

 

Nå skal jeg se på criminal minds og spise nacho chips, kan ikke se hvordan de skulle ha klart å ødelegge den. Helt klart ikke peppes sin dag i dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg