data uten nett

Det er få ting jeg hater så mye som å våkne til et nettverk som er nede. Det første jeg gjør når jeg våkner er å ta opp mobilen og spille wordfud med mamma. Så er det opp av senga og slå på datamaskinen og la den starte mens jeg kler på meg og lager frokost. Blogg, facebook og tre nettaviser får meg igjennom frokosten jeg hater så mye før jeg kan tenke på hva jeg skal gjøre med resten av dagen.

Så det er en dårlig start at mobilen ikke kommer på nettverket, selvfølgelig kan jeg slette nettverket fra loggen og bruke 4g, men så viktig var ikke spillet. Jeg sto opp, kledde på meg. Skrudde fra hverandre kabinettet til maskinen for å plukke ut en tre strikkepinne som falt ned i datamaskinen i går. Skrudde den sammen igjen, restartet nettverket og spiste frokost med datamaskinen på nett igjennom delt internett på mobilen.

Så var det ny restart av moden og jeg fant ut at nettverket nå fungerte på mobil og pad, men ikke igjennom forlengeren og på datamaskinen min. jeg gikk inn på ruteren og sjekket innstillinger og prøvde å resette ekstenderen, men det var håpløst. Ekstender og pc var begge enige om at de kunne finne alle nettverk i blokka, men ikke mine to.

 

Etter noen timers arbeid innså jeg at mottakeren på datamaskinen ikke var sterk nok til å lese signalene fra stua (derfor jeg hadde ekstender) og at ekstenderen var gått til H?. jeg satte på det beste nettverket som jeg ikke har brukt siden det ikke fungerte med det gamle utstyret og dro på euronics og kjøpte ny trådløs leser til datamaskinen. Nå trenger jeg ikke den idiotiske boksen i gangen lengre. Men for et arbeid. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg