posten skal frem, men til hvem?

Vi her på Lambertseter er av den litt mer bortskjemte gruppen som hadde postkontor helt til sommeren i fjor. Et postkontor som vi var veldig glad for å ha, men det var visst ikke lønnsomt nok så med nesten alle andre postkontorer ble de flyttet over til post i butikk. Det er ulemper og fordeler med denne løsningen og helt fornøyd blir man jo aldri. Det er supert å kunne hente pakker frem til klokken 23.00 på lørdager, men savner kølapp system og muligheten til å sitte.

Men det som virkelig ryster meg er hvordan posten blir behandlet. Greit nok kan ikke butikken få skyld for at en postmann startet å tømme en slik rød boks du legger posten i og glemte den. Det tok nesten 24 timer hvor den posen sto under den åpne kassa med posten i seg før tanta mi snublet over den og ringte til politiet. Hvor all denne posten folk hadde sendt har blitt av er et mysterium. Politiet sier de har overlevert det til posten, men posten aner ikke. (Mormor hadde postet noen postgiro og hun ville forsikre seg at regningene ble betalt)

Nå rullet du litt med øynene og tenkte idiotisk, men alle kan gjøre en feil innimellom. Men når jeg gikk på postkontoret i dag for å hente en pakke lå det en stabel med brev på disken. Jeg sto alene med denne stabelen i nesten 10 minutter før det kom noen ansatte og da jeg nevnte det ble de irriterte. Selvfølgelig skal de legge det vekk?

 

Det skremmer meg at dette er tjenesten jeg må stole på. Før pleide jeg å si at jeg ikke stolte på posten, de mister så lett ting. Nå vet jeg hvorfor de mister det.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg