Den husvasken du ikke tenker så mye på

Jeg jobber med å snu døgnet mitt tilbake til vanlig rytme og jeg må finne på flere ting å gjøre enn å spille dataspill og se på tv serier. Jeg driver jo med litt håndarbeid til tv seriene men det blir mye sitte stille. Jeg fikk tatt meg en tur på senteret når det åpnet i dag, men det er begrenset hvor mye du kan gjøre uten noe særlig med penger. Kjøpte kattemat og mat til meg selv før jeg dro hjem igjen. Å få inn den 10 kg tunge sekken med kattemat var en utfordring og ga meg litt å gjøre.

Men så setter jeg meg ned med mat og tv serie og blir sittende en times tid. Nå må jeg opp å gjøre noe før jeg sovner foran maskinen så jeg tenker frem de to tingene jeg vet jeg må gjøre. Ta kattedoene og vaske vask og toalett på badet. Men jeg er slik at når jeg først starter, klarer jeg ikke å slutte. Så jeg måtte finne et prosjekt som ikke slet meg ut så jeg gikk i anfall, men som ga mening.

Så kom jeg på hva en assistent sa til meg for flere år siden. Jeg går over alle brytere, håndtak og dørkarmer fordi disse ser ikke folk så lett og glemmer å vaske. Så det var akkurat det jeg gjorde. Alle lysbrytere og håndtak på dører eller skuffer ble vasket med jif spray og klut. Tilslutt gikk jeg over kjøleskaps dørene og alle skapdørene på kjøkkenet.

 

Hvor ofte vasker du dørhåndtaket eller låsen på ytterdøra, eller lysbryterne som henger på veggen?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg