Harry Potter book night

Jeg våknet 16.00 etter 16 timer med søvn og konkluderte med at jeg var alt for dårlig til å dra ned på outland. Samtidig som jeg kom frem til dette kledde jeg på meg olabukse og genser som om jeg skulle ned til byen. Jeg var rett og slett overasket da jeg gikk forbi speilet og så hva jeg hadde på meg. Mens jeg tenkte litt mer på det sminket jeg meg og når jeg var ferdig med det måtte jeg bare sette meg ned å le. Å dra ned til byen var en idiotisk ide, men det virket som om underbevisstheten min hadde bestemt seg og da var det bare å kaste resten av meg på også.

Jeg tok drosje ned til byen og heldigvis var de forsinket på Outland, for det var drosjen min også. Det er veldig vanskelig å lese riktig adresse og som mange før den raste den forbi meg og ned i enden av gata. Etter å ha stått der en stund og lurt på hvorfor ingen dukket opp, sjekker de gatenavnet og bryter alle fartsgrenser i det de prøver å komme opp til meg igjen.

Men jeg kom frem i tide og slapp å vente lenge på høytlesning av da harry potter får sin første tryllestav. Så ble vi delt inn i hus og husene igjen delt inn i to hvor halvparten gikk ned til quiz og den andre halvparten var med på skattejakt. Etter en stund ble det byttet. Nede på quiz rommet var det også tegnekonkurranse hvor du skulle designe ditt eget drageegg og drage.

 

Jeg kom i smygard og havnet i en mix gruppe, en god blanding av to hus. Har også innsett at jeg kan alt for mange harry potter sitater utenat. Jeg ble til de avslørte vinnerne av quizen, men orket ikke å vente på diplomene, så den henter jeg nok en annen dag. Hadde det veldig morsomt og angrer ikke på at jeg dro ned.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg