Test: TL Mineral Complex ? Mask

Reklame | Trybe

Det begynner å bli en god stund siden jeg fikk denne ansiktsmasken i posten for å prøve den. Jeg smørte den på meg i noen kvelder, men måtte fort slutte da jeg fikk mange åpne sår i ansiktet og ikke turte å bruke noe der på en stund. Nå var ikke masken grunnen til sårene og de var ikke bare i ansiktet, mamma sier kroppen min ser ut som om jeg har hatt vannkopper. Men å prøve ut produktet videre har ikke vært mulig.
dagene gikk og jeg begynte å få dårligsamvittighet for å ikke skrive innlegget jeg hadde lovet, så nå har jeg bestemt meg for å skrive ned de tankene jeg hadde de tre dagene jeg faktisk prøvde masken.

Masken skal være på i minst fem minutter og kan være på hele natten for de som har muligheten for dette. Siden kattene spiser opp det jeg har på ansiktet om natten er dette umulig for meg. Første dagen vasket jeg ansiktet godt og brukte masken. Jeg var ganske fornøyd da den ga fuktighet og fikk huden til å føle godt. Jeg innså da at jeg ikke kunne skrive noe om den virker siden det vil ta lang tid før man merker slike produkter sin effekt, jeg har heller ingen erfaringer å sammenligne dem med. Men jeg håper og tror den vil virke og skal tilbake til bruk igjen så fort dette marerittet med huden er over.

Jeg prøvde den etter å ha dusjet og da merket jeg at den ikke ga huden nok fuktighet til den tørre huden min. det er sikkert en fuktighets krem til, men jeg fikk da bare masken å prøve.

Tredde gangen var etter ansiktsvask bare igjen og jeg fikk bekreftet at den var fin til bruk når jeg ikke hadde dusjet. Hadde bestemt meg for å bruke den de kveldene jeg ikke dusjet før jeg la meg, men så dukket sårene opp.

 

Jeg skulle ønske jeg kunne si mye mer om produktet jeg fikk lov til å prøve, men slik det er i dag er jeg veldig forsiktig med hva jeg putter i ansiktet mitt.

produktet fikk jeg prøve igjennom likenshare, test ut produkter og del dine erfaringer om dem. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg