Når hodet ikke slår seg av

Det er når du trenger å sove som mest, at du garantert ikke klarer å sovne. Du vet du må opp tidlig og at hvert minutt er verdifullt, men samme hvilke triks du prøver vil ikke hodet roe seg ned. Du ligger å tenker litt på verdens problemene og mangel på løsninger der, så starter du å skrive blogginnlegg i hodet ditt. Hadde sikkert vært genialt om jeg skrev ned noen av disse fordi de er gode, men jeg prøver jo å sove så å sette seg å skrive er ingen god ide.
endelig klarer du å legge fakta bort og bevege deg inn i fantasiene, men det tar ikke lang tid før du innser at du faktisk har startet å skrive en roman i hodet ditt og nå sitter fast på den store utfordringen om du skal skrive i første eller andre perspektiv. Ideen er god den og nok en gang burde jeg nok ha satt meg ned og skrevet, men det er meningen jeg skal sove.

 

Tilslutt gir jeg opp og innser at jeg må slå av hodet med litt hjernetrim. Jeg finner frem noen ordlek spill på mobilen og irriterer meg over hvor lette de er. Endelig er alle bøker og blogginnlegg ute av hodet og jeg kan sove i hele tre timer før vekkerklokka ringer.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg