Brannmerket av Apple

Jeg sto på badet og pusset tennene og tenkte stille for meg selv, endelig i seng hvor jeg ikke kan skade meg mer. Jeg rett og slett orket ikke flere blåmerker og knuste ting. I det tanken passerte dukket en annen opp, da skulle det bare mangle at det falt et fly i hodet mitt, du vet når du først har en slik helvetesdag.

Det falt ingen fly i hode på meg, men senga var langt fra så trygg som jeg trodde.

Jeg våknet av en sterk prikkende smerte i armen, men var for trøtt til å la det holde meg våken og sovnet igjen. Ikke så overaskende våknet jeg igjen med den samme smerten, bare litt sterkere. Kanskje det sier litt om smertene jeg er vant til om natten, men jeg reagerte ikke så veldig. Jeg måtte opp på toalettet og når jeg først var der tenkte jeg at jeg skulle ta en titt på hva som gjorde så vondt.

Det som overasket meg mest var nok blåfargen på den ene prikken. Jeg forsto ingenting. Jeg prøvde å tørke vekk fargen med litt vann og fant ut at dette ikke var mulig, fargen var en del av såret. Jeg gikk tilbake til senga og der fikk jeg svar på gåten min.

Jeg hviler armen på en kald varmepute av hvete, en slik du kan putte i microen. Rett nedenfor den, der albuen min naturlig ville ligge, lå tuppen på mobilladeren. Først syntes jeg det var rart da tuppen på laderen ikke passet sårene mine i det hele tatt, men så forsto jeg at strømmen eller varmen må være plassert slik og at det ikke synes på utsiden.

 

Smertene ble sterkere og sterkere og jeg fikk ikke sove igjen, tilslutt gikk jeg opp og smørte litt branngel på såret og det hjalp veldig. Om det er brannsår eller elektriske støt jeg har vært utsatt for vet jeg ikke, men gjort meg skeptisk til å lade telefonen i senga igjen.


Siste innlegg