Mareritt

I natt har jeg hatt en slik natt hvor drømmer er den verste fienden. Det merkeligste med drømmene i natt var kanskje kontrastene fra når det var gode drømmer til når det ble mareritt. Men vet at folk reagerer på at jeg ser skrekkfilmer for å dempe marerittene mine, så tenkte jeg skulle skrive ned nattens drøm(er). En ting som er viktig å vite er at jeg har hatt mange anfall og mye kramper i natt og dette har selvfølgelig påvirket drømmene.

Jeg har vært på et treff av et slag hvor jeg egentlig ikke skulle ha hvert, men jeg hadde det så koselig at jeg ble. Dette var en veldig koselig stund hvor vi satt og pratet og det var 4 søte dyreunger som gikk rundt i leiligheten. De gikk til angrep på bena mine, og selv om det var vondt syntes jeg egentlig bare det var søtt. De ungene var jo så herlige og det at de ville leke med meg var jo et pluss.
Jeg ble kjent med en dame og ble med henne hjem. Hun handlet inn ting billig på nettet og solgte dem igjen og jeg gikk igjennom alle varene hennes, nederst i hjørnet sto et kjempe fint cola glass og jeg lurte på hvor mye hun skulle ha for det.

Her forandret drømmen seg veldig. Vi var plutselig tenåringer og det var mange andre rundt oss. Etter å ha pratet med henne tidligere på kvelden hadde jeg lært at familien hennes som var stor solgte narkotika fra leiligheten og hun var ensom og redd. Vi pratet litt om prisen på cola glasset og jeg hadde ikke samvittighet til å ikke fortelle henne at det var en utrolig ting hun hadde. Jeg bød 100 kr for det og hun insisterte på 500 kroner etter at jeg hadde sagt det var spesielt, før det ville hun ha 10 kr for det. Jeg hadde ikke 500 kroner så jeg bare sa at det ikke gikk. Hun fikk meg til å føle meg ukomfortabel da hun startet å gå igjennom lommeboken min og slikt og vi startet å krangle som tenåringsjenter gjør. Vi skilte veier men jeg ble bekymret for at hun skulle skade seg og gikk derfor opp til familien hennes for å fortelle at vi kranglet og at hun stakk av.

Hun prøvde selvfølgelig å stoppe meg, men jeg skulle også fortelle at det ikke ble noen handel, noe som var veldig viktig for meg. Jeg forklarte dem at jeg kom til å gå hjem og skulle til å gå. Men venninnen min hadde jo fortalt meg om hva familien hennes holdt på med og siden hun var så redd sa jeg rett ut at jeg viste det og at jeg ikke blandet meg inn i det, hun var venninnen min og det var for henne jeg var der. Kanskje vi kranglet nå men det gjør venninner innimellom. Det hele endte med en klem og at jeg ble til middag. (det er en periode her hvor jeg og venninnen min går å ser i butikker og jeg går inn på stedet hvor jeg tilsynelatende ble kidnappet og voldtatt og får kraftige reaksjoner på dette, lurer på om det er derfor jeg blir med hjem til familien hennes, men klarer ikke å plassere dette helt inn i tidsrammen)

Plutselig kom familien fra over gangen inn, mannen måtte reise bort og kona trengte hjelp med barna, det var mange barn. 2 babyer (tvillinger)og nesten en pr år oppover. Jeg holdt en av babyene og la merke til voldsskader. Det var en kjempe merkelig følelse av kjærlighet til denne lille babyen og kvalme og sorg for skadene. Alle barna var dekket av sår og jeg fikk overtalt familien jeg var hos til å ringe barnevernet. Mannen kom tilbake når de var der og det var mye kaos og trusler. Jeg fortalte venninnen min at jeg alltid kom til å være der for henne, selv om familien ble tatt i narko raid, da spurte de om jeg ville hjelpe til med barnet også og jeg fikk vite at hun og søsteren var begge gravide. Jeg sa som sant var at selvfølgelig skulle jeg være der for henne når hun fikk barnet. Jeg kunne ikke ta barnet for henne, men kunne hjelpe henne.

Plutselig våkner jeg, jeg har overnattet hos venninnen min og sover vedsiden av henne i senga hennes. Jeg setter på tv`n på rommet og vekker alle i leiligheten da lyden sto på kjempe høyt. Plakater av en mann utenfor vinduet hennes skremmer meg fordi de ser så ekte ut, men jeg prøver å begrave angsten og ta meg av alle de små barna som våknet. Alle nabo barna er fortsatt i leiligheten. Mens jeg er inne i hoved soverommet blir familien angrepet av en annen gruppe som selger stoff. Det blir en periode med masse brutale drap og de prøver å sette fyr på oss. Jeg får slukket brannen på klærne mine alle tre gangene de klarer å få fyr, det gjør ekstremt vondt. Jeg griper tak i de minste ungene og prøver å flykte fra brannen, hvordan jeg klarer å bære 5 unger ut på en gang vet jeg ikke, men jeg kunne jo ikke la noen av dem bli igjen til å dø. Jeg innser plutselig at jeg står med ansvaret for 5 småbarn, to nesten nyfødte unger.

 

Så er jeg blitt eldre igjen og bor i et hus med ungene, ungen til venninnen min og en baby hun akkurat etterlot hos oss. Hvor gamle de andre ungene er får jeg aldri vite da jeg ikke ser dem, bare vet de er der. Jeg deler huset med et homofilt par, jeg tror den ene er broren til venninnen min. alle tre av oss oppdrar barna sammen. På loftet har vi det som kan virke som en hjem for gravide dyr uten hjem. Det er veldig mange hunder og katter med unger som vi passer på. Men også andre dyr der oppe. Vi skal plukke ut en hundevalp til en av barna og har mange nydelige hunder å velge imellom. De er av alle raser og valget er vanskelig, men vi ender opp med en liten pelsklump og en av mennene tar den med ned til ungen. Jeg slipper de andre hundevalpene ut av loftet for første gang og nedi leiligheten. Jeg sitter og passer på mens de passerer meg og går ut i gangen, jeg må passe på at ingen av de yngste går forbi, de må bli her oppe med mødrene sine. Noen få prøver seg på trappen ned, mens de fleste synes det er spennende nok med et helt nytt rom og utforske. Noen står og vurderer om de skal prøve seg på første trappetrinn. Plutselig finner jeg en død hundevalp inne i et hjørne og den har halsbånd på seg, jeg tar opp dette med den andre mannen og først tror han det er en naturlig død. Jeg spør han hvor halsbåndet da kommer fra siden vi ikke hadde det på valpene og vi innser at noen har vært her inne. Vi går igjennom rommet og finner en pose med en levende kanin i. siden vi bare tar imot gravide hjemløse dyr prøver vi å finne ut av om den er gravid, noe vi tror den ikke er. Men når jeg finner under sålene av potene til kaninen løst i posen forstår jeg at den er mishandlet. (Vet ikke hvorfor vi ikke så dette før) kaninen har fått revet av deler av potene sine og hodet, men kaninen er fortsatt i live og i smerter. Vi leter febrilsk igjennom bøker til jeg finner en om egyptiske myter. Her står det en myte om kaninen, ondskap, ofring og slik. Vet faktisk ikke hva som faktisk sto i boken. Jeg vet at noe er alvorlig galt med huset og barna og jeg er villig til å ofre alt for dem. Jeg løper ned trappen og igjennom gangen mens jeg roper jeg lovet å være der for dere og jeg bryter ikke løftet mitt. Jeg lyser opp og noe griper tak i meg og kaster meg rundt om i rommet. Jeg fortsetter å erklære min kjærlighet til barna og mitt ønske om å beskytte dem og jeg blir dratt ut av huset og bortover gressplenen. Det er natt og om ikke all kastingen i veggene var smertefullt nok kommer det skjeletter opp av gresset og spiser meg levende mens jeg blir dratt avgårde.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg