årets første bytur

I går var jeg på årets første bytur. Først alene og senere sammen med Caroline.

Mitt første stopp var spaceworld sin megastore i storgata. Jeg har sagt før hva jeg mener om denne butikken og de har ikke gjort noe bedre inntrykk på meg. Jeg fikk et gavekort hos dem på 500 kroner og gledet meg til å se igjennom spillene deres, men ble fort skuffet da det virket som en dansehall med stor plass mellom hyllene og dårlig utvalg. Ser ut til at de bruker alle pengene sine på kule figurer.

Men etter å ha vandret rundt litt fant jeg et singstar spill jeg kunne tenke meg, et ps3 spill til julekalender 2015 og et gavekort på 250 kr til itunes. Jeg trenger virkelig litt ny musikk på telefonen min. problemet oppsto da jeg skulle betale og det viste seg at spaceworld hadde slettet brukeren til han i kassa. Han fikk ikke aktivert itunes kortet.

Han sa sjefen snart var tilbake fra pause og jeg gikk litt rundt og tittet igjen. Det sto en reklame for medlemsklubben deres og jeg kom på at jeg hadde meldt meg inn grunnet julekalenderen. Når jeg var igjennom runde to gikk jeg opp til kassa og sa jeg droppet itunes gavekortet, men jeg hadde en rabbatkode jeg hadde glemt. Problemet som da oppsto var at uten itunes gavekortet hadde jeg ikke kjøpt nok til å bruke rabattkoden, men jeg fikk jo ikke kjøpe itunes kortet fordi sjefen aldri kom.

Tilslutt gikk han opp og hentet en annen ansatt i en av de andre avdelingene. Med rabattkoden kom det jeg handlet for på 480 kroner så for å bruke opp alle pengene kjøpte jeg to skylander figurer til 10 kr stykket.

Alt dette og jeg hadde så vidt startet byturen min. heldigvis var Caroline litt forsinket, for jeg hadde brukt over 30 min på å vente i den butikken og var sen.

Resten av turen gikk bedre. Vi var innom og så på tgr og op neo tokyo. Handlet på salget på Panduro og Lush før vi dro til senteret her oppe og hentet en pakke og gikk hjem. Jeg var helt utslitt etter handleturen og satte virkelig pris på hjelpen jeg fikk med å bære varene.

Vi gjorde litt husarbeid og avsluttet med å levere inn datamaskinen min på reparasjon. Jeg var nå så sliten at jeg falt om i senga når jeg kom hjem og sov frem til 15.00 i dag. 20.00 -15.00 ingen problem. Hadde jeg ikke måtte handle mat i dag hadde jeg nok ikke stått opp.

  1. Hei,hva er overskriften på innlegget ang spaceworld du har skrevet før?
   Kult at du vant nettbrett da:) Lucky you! De er sikkert snille å sende den til deg,hadde jeg bodd på Ørebekk skulle jeg hjulpet deg. Du har ikke nettbrett fra før? Mye gøy å lese her på bloggen din i det siste!

  2. Melissa: det var bare en kommentar i kalenderen når de spurte om hvor den butikken ligger. jeg har nok skrevet om det flere ganger når jeg er der, at den absolutt ikke er rullestol venlig, men ikke ett eget innlegg om det

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg