sims 2 apocalypse challange Moon 07.01.15

År 1

Michael er nervøs, han vet at nå ligger hele nabolaget sin fremtid på hans skuldre. To personer har reist ut og kommet tilbake med store drømmer, men begge har feilet. Michael er deres siste håp om å komme ut av krisen. Han startet på universitetet med det mål å lære seg så mye som mulig, tjene så mye som mulig, få så mange venner som mulig og finne en forlovende uten at det skal påvirke karakterene hans. Man kan trygt si at han har en stor oppgave foran seg.

Det første året går bra. Han har ikke fått noen venner men har blitt kjent med mange mennesker. Han har topp karakterer og har nesten nådd toppen i matkunnskapen. Dette var hans favoritthobby og han lærte seg ting fort. Oppdagelsen av det hemmelige kjøkkenet hjalp veldig på. Han har hørt rykter om flere hemmelige steder og har planer om å finne dem alle.

År 2

 

Michael flytter ut av hybelhuset og for seg selv. Han har tjent inn en masse penger på å selge sjokolade og har nådd toppen av sin utvalgte hobby som er matlaging. Hans søk etter alle de hemmelige hobby stedene er over. Han fant et lite paradis i litraturverden og her møtte han på en kvinne han virkelig håper på å vinne over. Den store jobben med å sanke kunnskap, venner og penger holder fortsatt på og han gjør en god jobb. Litt vondt i ryggen etter alle sofaene han har sovet på i det siste, men er verdt det i lengden. 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg