Nyttårsaften 2014/2015

Vi kan vel egentlig fjerne det siste tallet, feiringen vår var over i god tid før 00.00. ca 22.30 tok jeg om mamma noen stjerneskudd på verandaen før jeg dro hjem igjen. Å ha kjøpt raketter til denne nyttårsaften var bortkastet penger, tåken var så tett ute at det gikk ikke å se 4 m foran seg. Noe kattene satte veldig pris på da de sov over hele bråket. Vi slapp ikke helt unna fest fordi de som bor over meg hadde Fest helt til klokken 05.00 på morgningen. Jeg satt hele natta å prøvde å fjerne virus på maskinen min.

Feiringen vår startet klokken 17.00 som den alltid gjør. Siden det har vært så mye surr med klokkeslett når vi har prøvd å avtale tid før, har vi nå alltid middag klokken 17.00 (i teorien)
vi spiste vår tradisjonelle nyttårsmat ? Lasagne og hadde marengs, is og bær til dessert.

Maten var god den, men det var først nå spenningen begynte. Vår tradisjonelle nyttårs skattejakt. Tanten min prøver å samle alle i stua for å fortelle om grånissen som ikke kom seg hjem etter jula. Ved å løse gåter og oppgaver hjalp vi han på vei hjem og kom en bokstav nærmere å finne ut hvor skatten ligger.

Lyst å prøve deg på noen av oppgavene?

 Som den doctor who familien vi er, var det ikke overaskende at grånissen reiste i en tardis. Dessverre hadde tardisen hans gått i stykker og barna fikk i oppgave om å lage en ny en. 

Når grånissen var trygt avgårde var det å bare å løse ledetråden og finne skatten.

Her er gavene jeg fikk:

Etter at alle hadde åpnet gavene sine satte vi frem sjokoladefontenen. Det tok litt tid før vi hadde fått smeltet sjokoladen, men det ble ganske bra når den først var i gang. Når klokken var 22.00 hadde alle dratt hjem uten om meg, jeg satt og skravlet litt med mamma og roet meg ned før jeg gikk hjem.

Kom hjem, slo på laptop og kunne konstatere virus. Ikke en god start på det nye året. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg