akkurat nå hater jeg komplett

Først og fremst må jeg si at jeg var lettet etter å få beskjeden om å åpne maskinen og sjekke om alt sto ordentlig i. jeg har vært så lei av de andre sine selskaper sitt hysteri om å åpne kabinettet. Men nå har det seg slik at jeg er bare ok på data. Jeg kan åpne den opp, sjekke om ting er løst, fjerne støv, bytte deler og skru den sammen igjen. Men på å finne feil er jeg hjelpeløs, min måte å håndtere data er enkelt nok at hovedkortet skal stå der hovedkortet sto osv?

I morgen er det en uke siden maskinen min gikk i stykker. Jeg slo den av på natta på lørdag fordi den hang veldig og jeg tenkte den ville ha godt av å hvile seg. På søndag morgen ville den ikke starte, heller ikke inn på bios.
jeg kontakter kundeservice på komplett og de ber meg formatere maskinen min. her er det to problemer 1, maskinen min er svart og 2 det fulgte ikke med formaterings dvd når jeg kjøpte maskinen.

Jeg kontakter kundeservice igjen og får vite at jeg må få tilsendt dvd, det blir litt venting.

Dvd kommer i posten og til min store overraskelse kommer jeg inn på bios, lykkelig prøver jeg å installere win på nytt men produktnøkkelen virker ikke. Først prater jeg med dem på chat, men de har ikke tålmodighet til å vente på at jeg klarer å sende bilde til dem på mail (måtte sende fra mobil til pc og så videre) De vil ha bilde av produktnøkkelen min, men de må ha utrolige dårlige skjermer for samme hva jeg gjorde klarte de ikke å lese av tallene. Jeg sendte bilde etter bilde og frustrerte meg på steam. Som jeg sa til vennen min så var dette bortkastet tid da jeg visste hva som var galt. Det sto win 8 på den dvd platen de hadde brent ut til meg, jeg har win 8.1.

Hvorfor sa jeg ikke bare dette med en gang? Fordi de ikke ville høre, de var så opptatt med å følge systemet sitt. Etter 5 timer ble jeg lei av å vente på mail og ringte inn på nytt. Denne gangen spurte han på telefonen om hva som sto skrevet på dvd plata (geni) og fant ut at jeg hadde feil plate. Vi prøvde å fikse datamaskinen med reparasjonsprogrammet på den plata men det gikk ikke.  Det dukket opp feilmeldinger han ikke hadde hørt om før og en som kunne tyde på at det var feil plate. Han skal sende meg ny dvd i posten.

Enda litt venting.

Jeg vet hva som venter meg i postkassa på fredag og unngår i det lengste å gå dit. Jeg blir så veldig dårlig av å ikke ha datamaskinen min og det hjelper lite å prøve å fikse på ting som ikke vil fikses.
men jeg må jo til slutt og da jeg setter meg ned for å formatere den vil den ikke starte igjen. Det er ikke så lett å formatere en maskin som ikke vil starte. Jeg ringer inn til komplett igjen og må løpe frem og tilbake i leiligheten da det ikke er signaler der datamaskinen står. Han er oppgitt over hvor idiotisk det var å sende meg feil dvd, men var ikke mye han kunne hjelpe meg med. Jeg sto mellom to valg. Få en lapp om at jeg får lov til å levere inn maskinen min eller få en link til selvhjelp. Han ville jeg skulle restarte bios og sjekke at skjermkortet satt ordentlig i. Dette burde jeg klare tenkte jeg og gikk for den siste løsningen, om det ikke virket kunne jeg jo bare få den lappen å levere inn maskinen.

Jeg måtte vente til i dag med å åpne maskinen fordi alt verktøyet mitt lå hos mamma. Jeg åpnet maskinen, sjekket tilkoblinger og slo opp i manualen. Den henviste til et bilde som ikke var der og jeg innså at dette ble umulig. Men jeg gikk nøye igjennom alle koblinger og de satt på plass. Jeg skrudde maskinen sammen igjen og prøvde den. Like svart. Kan ikke si at jeg var overasket over dette. Jaja tenker jeg og henvender meg til komplett igjen. Jeg bruker chat fordi det er fortsatt signalproblemer her. Nei det var en annen person som hadde saken og han var ikke der i helga, men de kunne kontakte meg på mandag og prate med meg da og eventuelt se om jeg kunne få lov å sende inn maskinen.

Så på mandag kommer de sikkert til å ringe og vekke meg med mange bortkastede spørsmål som bare bryter meg sammen før de gir meg beskjed om at de skal sende lappen i posten. Så må jeg vente til posten kommer frem, noe som tar lengre og lengre tid nå før jul. så må jeg på en eller annen måte få datamaskinen min ned til rådhuset og få levert den inn der.

Med tiden det vil ta å se på den og sende den tilbake kan jeg vel bare innse at jeg ikke får datamaskinen min opp igjen før etter jul.

 

Skulle bare ønske de kunne forstå hvor dårlig jeg faktisk blir av at den er nede. Det finnes bare en ting som virkelig roer meg ned når jeg blir dårlig og det er The sims. Når jeg ikke har tilgang til det blir jeg dårligere og dårligere for hver dag og jula hjelper ikke akkurat på. Jeg har ikke valgt autismen, og det er helt klart at dette ikke er en verden for slike som meg å leve i.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg