første kalender premie

Det er morsomt med premier og pakker i posten. Man skal aldr anta at man vinner i konkurranser, men på den dag hvor du får en premie i postkassen og melding om 2 (3) andre, da kan man skrive om dem i flertall.

Årets første kalenderpremie kom fra #gjerrigknarken og passer godt til resten av kalender tiden min. noe som kan holde blodsukkeret mitt oppe mens jeg jobber.

De andre premiene mine er fra Harney & Sons Fine Teas ? Norge, her vant jeg hot cinnamon og valgfri smak. Valgte peppermynte.
jeg vant også gavekort på seatronic og siden en venninne også vant en annen luke vant vi dobbelt (du får gi bort det samme som du vinner til en venn i tillegg)


7 kommentarer
  1. Så artig, grattis!
   Jeg vant et bekkenbelte i dag, noe som kommer godt til nytte nå under svangerskapet. 🙂

  2. Gratulerer! 🙂
   Jaktes vinst enda her. Men har kanskje litt for snevert syn, fokusert på de stedene det er “mest å vinne”. Julekalendere er nesten like mye tradisjon nå, som det er forsøk på å vinne seg noe ekstra til jul! 🙂

  3. gratulerer 🙂
   min første og forhåpentligvis ikke eneste er fra Jernbaneverket, gavekort på 300,- 😀
   ikke helt det samme som i fjor, da vant jeg Cmore sin og fikk 46″ samsung tv 😀

  4. Dag Notland: det var imponerende. jeg pleier å si at man vil jo vinne de siste. så ingen nyhet er greit helt til slutt. men gir litt inspirasjon å få noe på veien også.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg