bedre i dag

 

Etter min harde dag i går og innlegget om det føler jeg at jeg må skrive i dag også. For i dag har jeg hatt en kjempe fin dag. Jeg sliter fortsatt med å spise, men det pleier å vare en stund, håper det gir seg før julaften.

Jeg hadde bestevennen min på besøk på starten av dagen og kom litt sent i gang med kalenderne. Heldigvis er han også en bruker av listene mine og han forsto at jeg svarte på noen innimellom samtalen. Jeg måtte forresten også gjøre ferdig julepresangen hans mens han var her. Han fikk en Harry Potter lue håsblås ? siden jeg har strikket det skjerfet til han før. Resten av gavene får han vente med å åpne.

Når han skulle dra fulgte jeg han til senteret og fikk postet de to første premiene, jeg kjøpte også inn masse mat på tai restauranten så jeg har mat i helga. Tenkte dette var bedre enn å fortsette å presse i meg fjordland mat.

Jeg er lei for at noen har blitt lei seg eller skeptiske til å spørre meg om hjelp. De som er ekle vet hvem de er og er de virkelig ekle får de ikke kommentaren sin ut, jeg bare sletter dem. Jeg setter veldig pris på innspill, hjelp og kommentarer. Da blir dere noe mer enn bare tall på statistikken min.

Spør gjerne, men respekter at jeg ikke alltid kan svare. Kom gjerne med forslag, men ikke kast bort tiden min på jakt etter ikke eksisterende tull fra mange år siden.

4 kommentarer

Siste innlegg