When it going get tough, the tough get going

 

04. Desember er endelig over og jeg skal straks finne senga. Jeg burde ha lagt meg tidligere men det er hele tiden ting som må gjøres. I natt har jeg jobbet på en julegave mens jeg slappet av hodet med tv serie på netflix.

Det har kommet spørsmål om hvordan jeg får til å ta alle kalenderne jeg tar, og svaret er egentlig ganske enkelt. Jeg gjør ikke noe annet. Jeg tar ca 200 kalendere i løpet av en dag og legger ut svarene på litt over 100. Den andre halvdelen er egentlig bare klikk kalendere som jeg tar i mellom de med svar for å slappe av litt i hodet.

Kalenderlisten min er delt opp i fire og det er viktig at jeg tar pauser og tar meg av livet imellom dem, grunnet dette vil den siste alltid komme ganske sent. Det er greit dere kommer med andre spørsmål og hinter om kalendere, men ikke regn med at jeg gjør det.

Jeg var nesten helt på gråten da jeg i dag fikk min 3. melding om en kalender og betingelsene. Jeg var helt ute av stand til å tolke hvorfor alle skrev til meg og jeg valgte å tro det var ment positivt, vet en var det. Jeg har sovet for lite i det siste fordi jeg prøver å stå opp tidlig å starte på kalenderne og i dag gikk det galt. en time etter at jeg hadde stått opp slo kvalmen over meg og jeg var usikker på om jeg kom til å måtte legge meg og glemme resten av dagen. Løste kalender situasjonen min med å kontakte dem, heldigvis hørte de på meg (oss)

Jeg sitter ikke hjemme hele dagen for å ta julekalendere, jeg sitter hjemme fordi jeg er syk. Kalenderne er en tradisjon for meg som betyr mye og jeg gleder meg veldig til. Jeg er veldig glad i å hjelpe folk og føler at jeg får gjort det litt. Jeg er med på 1000 av konkurranser på nett hele året så selve konkurransene er ikke så spesiell for meg.

Med peppermynte te, og ibux sloss jeg meg igjennom dagen. På det verste skalv jeg så mye og var så svimmel at det startet å falle kniver rund meg på kjøkkenet. Jeg skal henge opp en slig magnet og derfor lå de løst på benken. Jeg sto sjokkert å så på mens de falt og priset meg lykkelig for at alle tærne mine fortsatt var på plass når jeg gikk ut av kjøkkenet. Ikke noe mer matlaging på meg, men jeg hadde enda en hel del av kalenderne igjen.

Men dårligst var jeg mens jeg holdt på med del 1 og 2. jeg så nesten ikke skjermen grunnet tåkesyn mens jeg tok nummer to, men jeg var fast bestemt på å ikke gi meg. Ikke fordi det var viktig å få ut svarene, jeg sier det klart nå at om jeg blir for dårlig blir det ikke svar, men jeg sier ifra. Men jeg hadde ikke vært bedre om jeg satt og så i veggen heller.

Jeg har ikke trukket vinner for 3. desember enda, kan hende at trekningene må vente til lørdag da jeg får besøk i morgen. Men de kommer. Noen ganger må jeg velge mellom å bruke tid og krefter på å skrive opp hat programmet eller ta å legge ut svar på kalendere. Pakke 1 og 2 pakket jeg inn i dag og håper jeg får sent i morgen.

Jeg setter veldig pris på alle som besøker bloggen min i desember, jeg smiler når jeg kjenner igjen nick fra tidligere år. Dette er en tradisjon som betyr mye for meg og selv om det kan være et helvete innimellom er jeg kjempe glad dere deler den med meg. håper på forståelse for dager som kan bli vanskelig.

Lykke til på konkurransene og fortell meg gjerne om dere vinner, det gjør meg glad.

25 kommentarer
  1. Stå på – du gjør en rå jobb 🙂 Selv sniker jeg meg innom om det er noen kalendere jeg ikke rekker, og til gjengjeld forsøker jeg å sjekke de jeg *har* rukket for å eventuelt tipse om ting jeg tror kan være feil i dine svar – det er veldig få av dem.
   Om noen sier noe som ikke er positivt kan de vel heller bare stoppe å komme hit, vel?
   Ha en fin dag 🙂

  2. Syns du er kjempe flink, er nok mange som setter pris på det du gjør – inkludert meg selv.
   Jeg undrer litt over hvordan du finner alle de ulike kalenderne?

  3. Karina Olsen: noen har mail adressen min og sender dem rett til meg. jeg googler, konkurransenett.no, gjerrigknark.no facebook… når du har holdt på noen år ramler de bare inn

  4. Altså – om noen sier negative ting og/eller stresser deg fordi du er hjelpsom, så sier jo det mer om dem enn om deg. 🙂

  5. Takk for at du gjør det! Jeg brukte din “hjelp” i fjor også med noen av kalendrene (jeg gjør de fleste selv).
   Håper at du føler deg bedre og kommer til å bli frisk snart!
   God kveld 🙂

  6. Syns du gjør en fantastisk jobb og det er kjempe snilt av deg og dele svarene med oss lesere
   Gi deg selv et klapp på skulderen for det fortjene du 😉 håper du får en fin helg 🙂

  7. Setter stor pris på jobben du gjør, og har fulgt med på kalendersvarene dine i 1 eller 2 år tidligere også (tida flyr..) 🙂 For meg er det vidunderlig å slippe å finne alle svarene selv 😉 Tusen takk! 😀

  8. God bedring til deg. Jeg har vært innom her og tittet et par år tidligere og så fant jeg bloggen din igjen i år. Veldig trivelig og kjekt og finne kalendere og svar her inne hos deg 🙂

  9. Du må ikke gjøre/svare på noe du ikke vil. Ble glad for ditt innlegg og at du forklarer. Du må ikke føle at du må legge ut svar. Forstår man ikke at du ikke kan gi svar fordi du er syk er det deres problem. Du skal ikke føle at du må noe som helst. Lurer på hvem det er som har skrivd betingelser og hintet om andre konkurranser til deg. Du skrev at du var på gråten, da ble jeg på gråten.. Har selv sendt 2 ganger spørsmål om du vet svaret på 2 kalendere,dette angrer jeg på nå og håper ikke det var det som gjorde deg trist?

  10. Melissa: nei nei nei melissa, det er forskjell å komme med spørsmål og liste opp kalendere jeg skal ha med. enten de eksisterer eller ikke. jeg svarer på ekstra spørsmål om jeg kan.
   grunnen til at jeg ble på gråten var ikke en melding, men en serie. jeg følte at jeg måtte passe på alt for alle og det ble litt mye. det er også viktig at jeg vet at en av de som sendte meldingen gjorde det for å være snill å si i fra, men som jeg også sa det er ikke min oppgave å lese betingelser for alle.

   bare spør, jeg har satt hele familien min på jakt etter svar før jeg 🙂

   det var viktig for meg å skrive fordi nå vet folk at om det ikke kommer svar, eller alle svar. er det en veldig god grunn til det. jeg tar dette alvorlig og jeg elsker det. men som alt annet på nett er det idioter der ute.

  11. Ok, det var godt å høre , nå ble jeg lettere!
   Ja helt riktig, ikke din oppgave å si vilkår/betingelser, er opp til hver enkelt å sjekke. Så var unødvendig om noen gjorde deg oppmerksom på det, er ikke din jobb. Din jobb er heller ikke å gi oss svar. Men som du skrev det er gøy! Takk skal du ha. Dette er så godhjertet at jeg blir inspirert selv:) TAKK

  12. Du må ikke ofre liv og helse for å få unna kalenderne nå da… ta vare på deg selv! 🙂
   Vil nok en gang takke for at du legger dem ut, i dag fikk jeg mail om at jeg vant en Remington-kniv i kalenderen til Jakt og Fritid, kjempestas! 😀

  13. Kristine: den kniven husker jeg, jeg tenkte stille for meg selv at det hadde hvert typisk om jeg vant den. etter at jeg mistet litt kontrollen på nettauksjonen for noen uker siden har jeg mer en nok kniver liggende i kjellerboden 😉

   håper du får stor glede av den

  14. Melissa: det er en ting å si i fra fordi du tror jeg ikke vet det og at du vil informere fordi du tror det vil bli et problem for meg. noe en gjorde privat. Men jeg fikk en intens følelse av at det var nen som følte seg lurt og jeg fikk opp et bilde i hodet av at jeg skulle måtte legge alle bettingelsene opp under svarene. ikke rart jeg startet å gråte.

   men jeg var som sagt veldig dårlig i går og da går ting veldig inn på meg.

  15. nå har jeg kjøpt in mat, så jeg slipper å leke med kniver. det er ikke kalenderen som gjør ting farlig for helsa. jeg hadde hvert like dårlig enten jeg gjorde kalenderne eller ikke, jeg var bare veldig stolt over at jeg klarte det.

   noen ganger vil jeg vise meg selv at jeg kan være sterkere en sykdommen, m så en liten stund.

  16. Sliter selv med sykdom som kan slå meg ut, så jeg er full av beundring for hva du får til ihvertfall 🙂 Godt at du ikke vant kniven da, hehe!

  17. Ikke la deg knekke. Takk som svarer, er ikke alle bloggere som gjør det. Bry deg null om personen som kom med ditt og datt om konkurranser. Hva vet han.. tøys.
   Hvilken serie var det forresten som gjorde at du gråt litt? (Ikke svar om det er personlig eller om du ikke har tid)
   Fortsatt god førjulstid:)

  18. Melissa: gråt litt? jeg vet jeg gråt da jeg forestilte meg å skrive ned alle betingelsene, men det var fordi jeg var for sliten til å tenke klart. eller jeg tenkte klart for jeg sendte problemet videre til de som hadde kalenderen.

   tv serien jeg så på i går var new girl – den fikk meg ikke til å gråte men muntret meg opp.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg