spillexpo søndag 09.11.14

 

Det var ikke letteste oppgave å komme seg avgårde. Jeg kom meg fint ned til byen, men da jeg skulle starte rullestolen ville den ikke gå og etter en kjapp undersøkelse fant jeg ut at det ene hjulet ikke satt ordentlig på. Dette burde ikke være et stort problem da de er avtakbare, men jeg fikk den ikke på plass, jeg var ikke sterk nok. Jeg satt der på bakken i regnet og slet med stolen mens folk bare passerte. Det tok lang tid før noen kom og hjalp meg og da hadde en mann sittet og sett på meg og spist maten sin 4 m fra meg og hatt god underholdning. Den snille mannen klarte å fikse problemet og jeg var klar til tog og Lillestrøm. Selve togturen gikk veldig bra, snill og hjelpsom konduktør.

Det var fire/fem messer på varehuset. Spillexpo var selvfølgelig lengst bortest og dyrest. Men hey vi fikk tilgang til alle de andre messene. Kidexspo, skiexpo, boardexpo og med gårdsbruk å gjøre.

Vi kastet oss inn i kaoset, fikk smaksprøver, tokk bilder så på folket og prøvde noen få spill. Jeg kjøpte en overraskelsespose, innholdet kan du se her.Sims 4 standen

Jeg fikk prøvd meg på bueskyting, jeg fikk ikke ett eneste poeng ? men var moro.

Prøvde det nye dragon age spillet, det var klart at jeg ikke har spilt på Xbox ?.


1 kommentar

Siste innlegg