siste loppe fangst for i år

 

På lørdag var det tid for årets siste loppemarked, ihvertfall for meg. Jeg måtte ta en sikkerhetstest og til min store overraskelse fant ut at det er ett loppemarked til på Hasle neste helg, men det blir nok ikke for meg.

Loppemarkedet på Nordseter skole startet kjempe tidlig (hele 30 minutter før vanlig tid) men jeg klarte å komme meg opp i tide. Målet var å være der når det åpnet, men resten av familien min var ikke like raske. Men det tar litt tid å pakke sammen fem folk fra fire forskjellige leiligheter, finne frem nå alle har noe å si, og spesielt når den ene bestemte seg for å bli med lenge etter vi egentlig skulle ha dratt. Men vi kom frem ca 15 min etter åpning og splittet oss fort opp. Fetteren min på 11 ble med meg mens damene splittet seg opp etter hva de ville se. Tror fetteren min var ganske fornøyd med prioriteringen min. leker (for å se etter brettspill) bøker (for å se etter brettspill eller dataspill) elektrisk (for å se etter dataspill) kjøkken (for å se etter cola glass) div ting (for å se etter ting jeg kan lage ting ut av) etterpå tok vi oss en kakebit mens de trege voksne gjorde seg ferdig. (30 år men ikke voksen)

Jeg og fetteren min kom fra loppemarkedet med en dvd film til han, ringenes herre 3, en bok om smykkelaging til meg og masse tre jeg kan male på. Den ene tanten min kjøpte et skjerf og den andre en kontorstol og noe av glass jeg ikke vet hva var. Mamma sjokkerte alle med å ikke kjøpe noe.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg