bytur i snøen

 

Det er bare en uke igjen til alt må være klart til desu og jeg følte at jeg ikke kunne utsette byturen noe lengre. Mange vil sikkert tro at det var et dårlig valg og velge gårsdagen til å vandre rundt i byen, men jeg koste meg i det norske været.

Jeg hadde en veldig koselig taxi sjåfør på vei ned til byen og vi fant et fint sted å stoppe, det er visst ikke så lett å kjøre de vanlige veiene for tiden. Han satte meg av rett utenfor Panduro og jeg startet handleturen min her. Dette var jo hoved målet for turen så det var ganske greit startsted. Som vanlig hadde de ikke akkurat det jeg skulle ha, men noe av det. Noe er bedre enn ingenting.

Jeg hadde tenkt at turen skulle bli til en lyntur, men jeg satte meg hele tiden nye mål og tenkte at det hadde vært fint om jeg klarte å få tak i alt jeg ville ha. De hadde ikke sterke sakser på cascas, men merkelig nok fant jeg det på tgr senere. Jeg var egentlig innom arkaden for å se om de hadde katte ører på neo tokyo, ja de hadde det, men bare hvite igjen, jeg trenger sorte. Lurer på om de ville ha hatt dem sist gang jeg var der men ikke kom meg opp grunnet at heisen var låst.

Jeg gikk innom gamestop på Gunerius for å hente en Pokemon, men de var tomme. Hvis jeg forhåndsbestilte det nye pokemonspillet skulle de ringe meg når det kom nye koder inn og siden jeg skal ha spillet tenkte jeg ok. Telefon er det usikkert på om jeg får da, det er veldig vanskelig å komme igjennom på telefonen min, dårlige signaler i leiligheten.

Siden de ikke hadde sorte katte ører på neo tokyo eller tykt sort stoff på Panduro, startet jeg å vandre rundt på Grønland. Jeg var innom mange butikker og følte meg litt som en turist i egen by. Det er veldig stor forskjell mellom livet i blokkene der og her oppe på Lambertseter. Eller kanskje ikke så stor forskjell i hvordan man lever, men hvordan ting var bygd opp.

Jeg fant ikke det jeg skulle ha og tilslutt var jeg så sliten at jeg var overlykkelig over å finne en drosje holdeplass. Jeg satte meg inn i drosjen ca 10 minutter etter at anfallet hadde startet. Det tok meg mye vilje å holde meg oppe den tiden og jeg er glad det ikke var kramper. Skulle ønske jeg bare hadde sovnet i bilen for jeg var ikke mentalt forberedt på flere utfordringer som da drosjesjåføren overasket etter å ha kommet ut av tunellen på ryen. Her snør det ordentlig. Ja sier jeg litt oppgitt, vi er høyere oppe nå. ? det er bare det at jeg har sommerdekk sier sjåføren. Ikke forstår jeg hvorfor han tok det opp. Ville han at jeg skulle si greit jeg går av og tar en annen drosje? Eller ville han at jeg skulle forandre været? Jeg bet tennene sammen for å ikke å si noe om idioti og sunn fornuft i trafikken da en kvinne i krysset foran oss faktisk kjørte på en mann. Heldigvis hadde bilen hennes stoppet for noen barn som gikk andre veien så det var veldig lav fart og mannen bare slo/ la seg over fronten og det gikk bra. Uansett tenkte jeg for meg selv at jeg var en idiot som gikk ut første snø dag i Oslo, jeg vet egentlig bedre. Var glad for å komme meg trygt hjem.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg