Mangapolis – film fra sør

 

Dagen i dag startet med et vanskelig valg. Hvor mange filmer skal jeg se og hvilke? etter å ha sett igjennom programmet fant jeg ut at det var 3 filmer jeg ville se. Pokemon the movie ? m loddtrekning. Den filmen kostet bare halve prisen av de andre og hadde vært morsomt å se igjen, men jeg innså fort at om jeg orket å gå så tidlig ville jeg heller se Patema inverted. Den tredde filmen jeg ville se var fortellingen om prinsesse Kaguya. Jeg kom frem til at jeg ikke ville klare to filmer på rad og valgte den siste, noe jeg ikke angrer på.

Jeg var overasket over hvor stille det var der da jeg dukket opp. Det satt tre barn inne på det innerste rommet og to nederst i et hjørne. Alle salgs standene sto for seg selv og det så ganske trist ut. Jeg pratet med de på art stands og de sa alle var inne på filmene, noe som er litt forklarlig, men jeg hadde trodd det skulle være mere liv rundt alt det andre.

 

Det ble plutselig mange mennesker og kaos. Jeg havnet i en kø mens jeg sendte et instagram bilde og fant ut at det var til filmen min så jeg kunne bare bli stående. De åpnet dørene til neste film og alle menneskene forsvant igjen. Etter en lengere og unødvendig presentasjon av filmen fikk vi se et lite kunstverk. Filmen var nydelig, trist, morsom og underholdende. Etter filmen var det loddtrekning av noen premier, men jeg hadde klart å miste loddet mitt. Gjorde ikke så mye, jeg satt og ventet til de var ferdig og satte meg så oppe og gikk igjennom 3ds treffene mine mens lokalene nok en gang ble tømt. Noen prøvde seg på pokemonkort i hjørnet, men tilslutt gikk de som arrangerte og sa til de som solgte at de bare kunne dra. Det var mildt sagt dødt der.


    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg