litt beskymret

 

I dag våknet jeg av at noen boret i blokken min, noe som i seg selv ikke er så uvanlig. Men ikke lenge etter de startet kom det en lyd som skremte meg. Først trodde jeg det var en av kattene som var virkelig syke og kastet opp, men siden lyden fortsatte og fortsatte forsto jeg etter hvert at det var noe som falt.

 Jeg lå lenge forvirret og lyttet til lyden før jeg forsto hva som skjedde og da satte jeg meg fort opp i senga. Noen borrer og det får det til å falle ned deler i pipa, med andre ord noen borrer i pipa. Hvor farlig er egentlig dette? Det var ikke et lite hull men de holdt på lenge og det var mye som falt nedover.

Nå sitter jeg og er usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg håper de bare satte inn en ny peis, selv om det ikke hørtes slik ut. Har noen over meg skapt en gigantisk brannfelle? Skal jeg kontakte borettslaget og tipse dem om at noen har fiklet med pipa? Da jeg satt in ovn kom det en feier og inspiserte jobben etterpå. Skal jeg banke på dørene oppover i oppgangen og spørre folk?

Skaper de en brannfelle hos seg vil det mest sannsynlig påvirke meg også om uhellet er ute.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg