som lyn fra klar himmel

 

Greit nok, det pøsregnet og var langt fra klar himmel. Men allikevel skremte det livet av meg.

Tordenværet hadde endelig gått videre og jeg sovnet. Kan ikke si at jeg sov godt da jeg våknet to-tre ganger i timen, men det var behagelig å ligge å høre på regnet ute. Jeg hadde gått inn og ut av søvn i det som føltes som evigheter (det var 6 timer) da det hørtes ut som om noen tente på en kinaputt og det smalt så hele blokken ristet.

Jeg satt meg rett opp og så kom jeg på at jeg hadde plugget ut all elektronikk før jeg la meg i tilfelle uværet ikke ga seg. Ja min første tanke var – datamaskinen min!!!

Jeg var litt overasket siden jeg er vant til at tordenvær kommer mot deg sakte, ikke bare slår ned utenfor vinduet ditt etter 6 timer uten en lyd, og fortsetter med enda flere timer uten lyd. Jeg vet ikke hvor lynet slo ned, men av lyden å bedømme reiste den ned blokka mi før det smalt. Det var en merkelig knitring, men kan ikke si at jeg ikke har hørt det før, det kommer når du får slikt lyn som deler seg i mange deler. Men at det slo ned veldig nært vet jeg fordi grunnfjellet ristet når den traff.

Det tok tid å roe seg ned igjen og sovne, men noen merket panikken min og lå i døra og passet på meg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg