hvorfor så irritert lille jente?

Jeg innser at når jeg er sliten blir jeg fort irritert, derfor prøver jeg å holde det inni meg og heller tenke over det senere, slik at jeg ikke ødelegger andre sine dager også. Somregel går det meste over, ja jeg klarte til og med å tilgi han som nesten kjørte på meg på fortauet (ikke sikker på om mamma vil det siden jeg pratet med henne på telefonen da jeg skrek) Når du sitter i en rullestol lærer du deg fort at folk og verden er hensynsløse (det finnes unntak) og du lærer deg å tåle litt mer enn det du gjorde før.

Egentlig synes jeg at jeg var veldig flink og tålmodig i dag, jeg ba ingen om å flytte seg når de gikk i veien og sa unnskyld og spurte om det gikk bra når de gikk på meg. Men jeg la virkelig Arkaden kjøpesenter for hat. Etter å tålmodig ha ventet for å komme inn og ut av godtebutikken (helt greit, det var mye folk og de må få ta godteriet sitt) tok jeg en lyn titt på starten av tgr. Hovedsakelig har de det jeg vil se på oppe så jeg kunne bare gi opp den tanken med en gang. Men det er desu snart og jeg har planer for et kostyme, jeg trenger katte ører. Planen min var å se om de hadde noe på neo tokyo og jeg startet å lete etter en måte å komme opp i 2. etasje på. Jeg var innom to butikker og spurte om de visste om noen heis, det gjorde de ikke. Men i den siste butikken var hun enig med meg at om det var måtte den være ved den ene rulletrappen.

Jeg kjørte helt inn og så at det jeg trodde var to store lager dører egentlig var en heis. Optimistisk trykket jeg på knappen, ingenting skjedde. Jeg ventet en stund og snudde stolen slik at jeg skulle kunne se om det gikk noen vektere forbi som kunne hjelpe meg. Jeg trykket på flere ganger før jeg bestemte meg for å spørre de som solgte bagetter vedsiden av om de viste hvordan den virket. Dama der inne var vel opptatt med å vaske noe eller noe slikt siden hun så meg rett i øynene og ignorerte meg, tar dette ikke personlig for ingen av de som kom de neste minuttene etter meg fikk hjelp heller. Jeg kjørte litt rundt å så etter en vekter og fantaserte om rullestoler og rulletrapper. Jeg kjørte tilbake til heisen og trykket litt vilt rundt i tilfelle jeg hadde trykket feil. Jeg kjente også på døra, men den var låst. Noe jeg tror var greit siden jeg tviler på at heisen var bak dem, i så fall har de mørk heis.
Jeg måtte tilslutt bare gi opp, jeg har klaget over dette før. Men da over skiltingen til den heisen de påstår skal være der.

Jeg kjørte en tur innom outland og så i øverste etasje der om de hadde noe. Det er noe med den butikken som gjør deg i godt humør. Så selv om det kom noen stygge ord ut av meg da jeg skulle kjøpe pølse og ta ut penger på 7/11 i torggata og jeg møtte på et trappetrinn, tok jeg meg fort sammen fordi jeg visste om en kiosk til i gaten nedenfor.
da jeg kom til storgata 7/11 og så alle trinnene opp måtte jeg bare le, jeg var så oppgitt at jeg ikke kunne tro det. Men allikevel lo jeg litt for meg selv mens jeg kjørte mot den 3. 7/11 kiosken. Utenfor den på hjørnet ved karl johan bare gråt jeg, man skulle ikke tro det var mulig å ha tre kiosker på rad hvor jeg ikke slapp inn. Jeg hadde ikke tid til å navigere meg frem med stolen til og inne på oslo s så jeg tok ut penger i minibanken nederst på karl johan, noe jeg hater, du føler deg så hjelpeløs når du sitter i rullestol og det føles ikke godt og håndtere penger offentlig. Så kjørte jeg opp på mc donalds og kjøpte meg en burger.

 

Selv etter alt dette hadde jeg tålmodighet til å vente når folk bråstoppet forran meg for å ta bilder eller snakke når vi forlot området rundt stortinget eller oppmøtet for dyrepoliti i Norge. Sinnet slo ikke fullt inn før jeg kom hjem og kunne slappe av, og nå er jeg rasende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg