loppemarked fangst

Jeg vet ikke hva som sier mest om meg. At mamma blir bekymret og vil ringe meg ett minutt før loppemarkedet starter og jeg ikke har møtt opp, eller det sjokkerte ansiktet til naboen når de ser meg på formiddagen.

På det første punktet må jeg forklare a jeg er ekstremt punktlig og dukker somregel opp i god tid. Om jeg kan bli et minutt forsinket sier jeg i fra. Men nå har det seg slik at dette loppemarkedet var rett utenfor døren min og 1 minutt var alt jeg trengte for å komme på plass. Hadde planlagt å være der noen minutter før, men fant ikke listen over billy bladene mine og lette til det siste sekund. Ingen nye blader på meg før jeg finner den lista.

Jeg møtte mamma og tanta mi ved inngangen bare for å si sees og gå min egen vei, vi har forskjellige tanker om hvor man skal gå først. Jeg gikk først til brettspillene og her kjente jeg igjen et spill, jeg måtte vurdere litt om jeg ville kjøpe det siden det var på tysk, men kom frem til at spillereglene kan man finne på nett. Tenkte ikke over at det kunne være spille kort med tekst og da jeg så det var en serie av spillene kjøpte jeg alle sammen. De er nye og forseglet så om jeg finner ut at det blir for vanskelig å spille dem selger jeg dem på ebay. Betalte 100 kr for alle 4.

Etter mye om og men klarte jeg å presse meg frem til spillene inne på data avdelingen. Det var veldig trangt der og jeg sto i en slags kø for å komme inn, men da folk kom bak meg og prøvde seg på unnskyld, jeg skal bare forbi måtte jeg legge høflighet til side og dytte meg inn. Så mye jeg er på loppemarked burde jeg huske at det ikke finnes noe som heter høflighet. Så jeg kom meg inn selv om det egentlig ikke var plass. Jeg fikk med meg at en mann tok tak i en bass forsterker og en annen sa nei den er min, det virket som begge hadde kjøpt den. Jeg fikk hendene mine på ps3 spillene og gikk igjennom dem, det var to spill jeg ikke hadde og da gutten vedsiden av meg spurte hvor mye hans spill kostet og det var for dyrt, bestemte jeg meg for å ta det med i mine og prute det ned og gi han. Jeg prutet det ned til et gratis spill og han var veldig overasket da jeg ga det til han. Andre kan være brutale på loppemarked, betyr ikke at jeg må være det også. Kjøpte også med et skylander sett til 50 kr. Ps3 spillene kom på 250.

 

Jeg gikk så inn til finloppene og ristet på hodet da jeg så cola glassene. Det sjokkerte meg ikke, men jeg ville ikke kalt dem finlopper selv om jeg samler. Var litt usikker på om jeg hadde den ene serien som sto der så jeg kjøpte med en av hver farge. Gikk innom bøker, men følte da at jeg hadde brukt så mye penger at de måtte være noe spesielt for at jeg skulle kjøpe noe. Jeg kom ikke til boksen med hobby bøker siden en dame lå over den å leste i bøkene der, så jeg gikk bare ut. Jeg var nå ferdig og det var bare ved en tilfeldighet at jeg så cola glasset som lyste mot meg fra ting og tang bordet ute. Jeg grep tak i det, for jeg var sikker på at jeg ikke hadde det og her ute skulle de bare ha 5 kr for det. 10 kr for de fine inne. Akkurat da jeg skulle betale fikk jeg øye på et riste glass og jeg smilte til meg selv, jeg samler egentlig på slike, men bare juleversjonene. Men det viste seg å være en drage inni og jeg innså at den måtte jeg bare ha. 5 kroner for den også.

 

Sliten og en del kroner fattigere innså jeg at jeg ikke orket flere loppemarked i dag, hadde planer om to til. Kanskje jeg titter på en av dem i morgen om jeg klarer å stå opp.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg