en underlig natt

I natt våknet jeg klokken 03.00 som om noen slo på en bryter i meg. Jeg sto opp for en rask tur på toalettet og syntes jeg så skygger bevege seg inne på stua mi. Mest av alt antar jeg at jeg ikke er helt våken så jeg går å legger meg igjen. Jeg er litt urolig og derfor roper forsiktig på Sirius, en katt som sover trygt pleier å roe meg ned.

I stedet for Sirius kommer Luna, noe som i seg selv ikke er så uvanlig. Noen ganger føler jeg de har vakt liste over hvem som skal passe på meg. Den store forskjellen mellom Sirius og Luna har alltid vært hvor de vil sove. Sirius vil helst ligge på armen min mens Luna vil ligge vedsiden av men uten kroppskontakt.

Det tok faktisk en tid før jeg registrerte at Luna faktisk lå i armkroken min og sov. Jeg var veldig forsiktig med bevegelser og slik på starten, men etter hvert sov hun helt rolig og etter 6 år turte hun endelig det hun har gått rundt å misunnet Sirius for. Jeg var usikker på om jeg drømte det eller ikke, men i løpet av natten viste hun at hun nå er helt komfortabel med å ligge å sove inntil meg. Før har hun søkt kroppskontakt ved å ligge inntil meg under dyna mens jeg spiller, for da er jeg i ro.

Det hadde gått 20 minutter fra jeg bråvåknet og jeg hørte noen gå inn på soverommet mitt. Min første tanke var at det var Sirius som kom, den knirkende planken rett ved døren er nesten som en alarm. Men siden jeg ikke hørte eller så noe mer forsto jeg at det ikke var han, han sier ifra når han kommer. Jeg fikk en intens følelse av at noen sto på den andre siden av hyllene ved senga mi og da frysningene vokste seg til topp og Luna snudde ørene og satt seg opp gikk sikringen.

Først trodde jeg det var strømmen som hadde gått, men da jeg kom ut i gangen så jeg at det var strøm på stua og forsto det var sikringen på soverommet, gangen, kjøkken og bad som hadde gått. Jeg gikk ut i gangen og slo på sikringen og den ville ikke opp, det var som om noen sto og holdt den nede. Men etter noen forsøk gikk det og jeg gikk inn igjen og satte på alle lysene i leiligheten. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg er mørkeredd ? men ikke spøkelse redd.

Jeg gikk og la meg, men siden jeg ikke fikk vekk følelsen av at noen sto inne på soverommet mitt ble jeg sint og hentet wicca settet mitt. Jeg plasserte krystaller rundt om på rommet mitt og tente på litt røkelse, kastet en stor sirkel rundt leiligheten min som kastet ut alt og lå der inne og spilte pokemon mens jeg ventet på at roen skulle legge seg. Så sto jeg opp og slo av alle lysene igjen, Luna kom tilbake og la seg vedsiden av hodet mitt og vi sov resten av natten trygt.

 

Eneste grunnen til at jeg vet det ikke bare var en drøm er krystallene som fortsatt er plassert over alt her inne.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg