Verden står ikke til påske, min generasjon er voksne.

Jeg var på vei hjem fra butikken da jeg møtte på en far og sønn som skulle motsatt vei, guttungen var ikke gammel og kjørte bortover på en sykkel med støttehjul, bak han kom faren på skateboard. Min første tanke var med litt humor, en pappa på skateboard, men så slo det meg, min generasjon var blitt de voksne.

Jeg har virkelig ikke problemer å forestille meg min generasjon ta med barna på skateboard tur. Jeg har påpekt det med barna at det må være morsomt for dem å ha to voksne kusiner som egentlig aldri vokser opp, vi kan vise dem at man ikke blir for gammel, god film er god film enten den er tegnet eller filmet.
Men nå snakker vi om generasjonen som tok pippi på ordet med at vi aldri skulle vokse opp.

Selvfølgelig er de fleste av oss mer ansvarlige enn da vi var 15, men når jeg ser rundt meg på Realty programmer kan jeg virkelig begynne å lure. Vi vokste opp med så mange tv kanaler og det å være på tv var en drøm i seg selv, somregel havnet man bare i publikum. Vi ringte inn i konkurranser og spilte Hugo på tv.
Pokemon, the sims, themepark world var alle store pc nyheter som nå er gamle klassikere og som har vært med på å påvirke spillutviklingen videre. Jeg lurer på hvordan prosentandelen på salg av pokemon spill for -10 og 20+ er.

Et sted vi ble fullstendig ødelagt var musikken. Etter å ha overlevd 1990 og 2000 er det ingenting musikkbransjen kan kaste på oss som sjokkerer. Det skal mye til for dagens barn å finne musikk som sjokkerer foreldrene deres når de vil gjøre opprør.

Det er noe i det at man aldri kan tenke seg selv bli voksen, og plutselig står man bare midt i det. Min glede for data, brettspill, konsoller og tivoli har ikke blitt noe mindre. Jeg har fortsatt lyst å løpe ned og hoppe rett i sjøen når jeg ser den, uten å tenke på temperaturer og slik. Jeg er med på lekene på 17 mai og kler meg ut på treff med andre som kler seg ut. Jeg elsker korps og blir giret når jeg går forbi dyr og må hilse.
ja egentlig synes jeg det virker veldig skummelt at slike som meg skal være de voksne. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg