merkelig dag

  •   

I dag har vært en merkelig dag, jeg viste det før jeg våknet. Det var det siste jeg drømte, at ingenting stemte.
for mange vil det å sove til 17.30 være merkelig nok, men det er faktisk ikke så uvanlig når det kommer til meg. Jeg var så trøtt når jeg våknet at jeg ikke trodde jeg skulle komme meg opp av senga og det tok mye krefter og viljestyrke bare for å få beveget kroppen. Med andre ord jeg var ikke helt våken.

Selv om jeg ikke tenkte på det der og da innså jeg det etter hvert som jeg kom meg opp og startet å bevege meg i leiligheten, ingenting var riktig. Jeg lagde meg frokost og satte meg ned foran datamaskinen og tenkte at alt var forandret, det hadde vært mye oppdateringer i løpet av natten. Bare for å gjøre det mer forvirrende var det faktisk en.
jeg spiste maten som smakte veldig rart og gikk ut i stua for å koble av fontenen til kattene fordi den bråket slik, den trenger vann påfyll og det må jeg huske før jeg legger meg igjen.

Jeg stoppet midt i rommet og kjente meg ikke helt igjen, det var noe som var feil. Når jeg kom inn i gangen igjen begynte jeg å lete etter lyspæra som hadde gått fordi alt virket mørkere enn det pleier å være, da kjente jeg igjen symptomene og forsto at jeg bare var halvveis våken. Øynene tar ikke inn alle farger og ting rundt, jeg får ikke med meg kontraster og synsrekkevidden min er minimal. Jeg pleier å ha det slik når jeg er oppe de periodene hvor jeg sover flere dager. Aldri helt våken men fungerende på en sakte måte.

Når jeg har disse periodene og ikke må legge meg igjen, da pleier jeg bare å fortsette med dagen som vanlig og plutselig våkner jeg helt. Det er som et sjokk for sansene mine og jeg har bare to ganger befunnet meg på et merkelig sted. Greit å ikke gå ut av leiligheten når man er i slik transe. Egentlig burde man ikke gjøre noe i det hele tatt, men jeg hørte på lydbok, satte opp datautstyr og laget meg en middag som smakte utrolig rart. Rett etter middagen våknet jeg til og lurte på om jeg har spist noe rart, men jeg tok bilde av maten så tror den var det jeg trodde det var. Nepe, gulrot, eple, agurk og sommer kotelett.

 

Nå må jeg endevende leiligheten min siden jeg har forlagt brillene mine et sted, så på alt for Norge med solbriller (bra jeg har uplight med styrke som sola) kan ikke gå på kino i morgen med solbriller?.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg