matstreif 14.09.14

Endelig, jeg har gledet meg til dette helt siden i fjor og jeg var redd jeg ikke skulle fått dratt når jeg ble så plutselig dårlig natt til i går.
men i dag satte jeg meg i rullestolen og kjørte ned til byen og innså fort at det var langt mer mennesker her en jeg hadde forberedt meg på. Bare å komme seg til rådhusplassen var en tålmodighets prøve jeg nesten strøyk. Det er lettere å gå enn å kjøre rullestol igjennom folkemengdene.

Når jeg kom frem plasserte jeg stolen på utsiden, tok stokken og startet på matteltet. For en eller annen grunn hadde de valgt å ha to rader med stands midt i telte, noe som gjorde det ekstremt trangt på de mest populære standene.

Selv om jeg var utrolig sliten tok jeg meg bare en lynrask hvil på stolen før jeg gikk indre firkant ute. Her fikk jeg kjøpt meg en svele som jeg hadde tatt skogsbærsyltetøy og rømme på, men alt skled bare av og jeg sølte veldig mye. Jeg så noen litt senere som satt og spiste på en mais og jeg ville gjerne ha en, men det tok alt for lang tid til jeg fant dem.

Måtte ta bildene av biene, jeg liker bier. Var forresten mye morsomt for barna og gjøre og jeg savner litt å være barn. Men da jeg var barn turte jeg jo ingen av tingene.
på bondens marked kjøpte jeg også en bunt med neper. de så, så gode ut at jeg egentlig ville ta en stor bit av dem. I det jeg skulle gå kom jeg på å spørre om jordskokk og de hadde det. Tenkte jeg skulle kjøpe en og dele opp å sette i parsellen min, når han hørte hva jeg hadde tenkt å gjøre med den ga han meg den og ønsket meg lykke til.

Nå orket jeg ikke mer og jeg gikk og hentet stolen min. jeg prøvde å kjøre den rundt for å se de siste standene, men det var rett og slett umulig å kjøre blant den folkemengden. Innen jeg kjørte hjem igjen var jeg ganske sint på mennesker generelt.

 

Et lite tips: det er dumt å hoppe foran en rullestol for å komme litt fortere frem i folkemengden.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg