anfall dag

Jeg følte meg egentlig helt grei på starten av dagen i dag, men da jeg var på vei til butikken kjente jeg krampene rykke til i ryggen og hadde jeg ikke sittet i stolen  hadde jeg gått rett i bakken. Det aller verste var over innen jeg kom frem til butikken og mens jeg handlet gikk jeg å sa til meg selv jeg har ikke vondt, jeg har ikke anfall. Det fungerte og jeg fikk handlet ferdig. Kjørte litt rundt på Lambertseter mens jeg pratet i telefonen med mormor, møtte på onkelen min, måtte på mamma og tanta mi på vei til bussen og holdt dem med selskap. Jeg nevnte for mamma at jeg var på grensen, men siden det hadde roet seg tenkte jeg ikke mye på det. Men plutselig slo det til igjen og denne gangen forsto jeg at jeg ikke kom til å klare å ta kontroll.

Jeg var ganske imponert over meg selv når jeg klarte å komme meg inn og kaste meg i senga før de verste krampene kom. Så var det bare å legge seg og håpe at smertene roet seg nok til at jeg fikk sove. Jeg våknet litt over 8 og måtte få satt bort varene og rydde opp i alle klærne som lå slengt rundt, jeg virkelig kastet fra meg alt og siktet på senga. Det er ikke godt å falle om på gulvet.

 

Jeg valgte å ikke ta medisiner mot anfallene, noe jeg blir minnet på nå som de er på vei tilbake igjen. Men skal prøve å holde meg oppe en liten stund til ? se på glee og slappe av. Det viktigste er å ikke tenke på det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg