ellipse maskin

Det er 9 år siden jeg meldte meg inn på treningsstudio og fant denne herlige maskinen. Det meste av trening får jeg så vondt i kroppen av og jeg får kramper, men denne maskinen var nesten like god som å svømme. Men det er dyrt å være medlem i et treningsstudio og spesielt om du bare ønsker tilgang til en maskin om du har krefter til å komme deg bort dit. I 8 år har en slik maskin stått på ønskelisten min, og i år tok jeg bursdagspengene mine og kjøpte meg en.

Den kom i dag med Bring, som leverer til en dør men ikke lengre. Han som kom med pakken var villig til å strekke seg så langt som å sette den innenfor oppgangsdøra mi, men da strakk han seg langt. Trodde til døra, betydde den faktiske døra mi jeg, idiot. Heldig vis kunne onkelen min komme å bære pakken opp for meg, jeg har en super familie.

Å pakke ut alle delene var et mareritt, jeg hadde ingen muligheter til å klare å løfte på den tyngste delen, så jeg tippet og rullet på utstyret og rev i stykker papp og isoporbiter. Å sette sammen maskinen var nesten som å sette sammen et IKEA møbel, bare med ukurante skruer og litt mer uleselig instruksjon. Til og med den ene klassiske tingen som mangler på IKEA møblene var med (altså ikke med). Jeg slet en stund med å få det elektriske panelet til å fungere, tilslutt tenkte jeg at om de ikke klarte å sende med alle skruene ville de sikkert klare å sende med flate batterier, og hadde jeg ikke rett. Ganske bra jeg hadde 4 slike batterier liggende etter at jeg kjøpte feil en gang.

 

Men nå står min helt egne ellipse maskin på stua mi og fungerer perfekt. Jeg er ganske stolt og veldig fornøyd med hva jeg valgte å kjøpe.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg