Sirius sitt verste mareritt

Etter så mange år skulle man tro at mennesker blir lei av det samme kjedelige, men nei da. Det har i den siste måneden virket som om mamma sin store uvane med å klikke på de knappene for å få disse figurene med grønne diamanter over hodet til å gjøre ting endelig var ferdig. Ja hun klikket litt på den lille boksen i stua, men det var langt mindre enn før og når hun satt foran den store skjermen på soverommet var det somregel en hånd ledig for kos.

I dag sto hun opp og forsvant nesten rett ut av døra og når hun kom tilbake hadde hun masse ting med disse grønne diamantene som hun la over alt. Det var spennende å være med å åpne pakkene, men hjertet mitt knuste litt da hun tok ut den metallplaten og puttet den inn i den store boksen på soverommet.

Jeg har prøvd alt i min makt for å få oppmerksomheten hennes. Knust litt ting, satt meg foran skjermen, skreket og løpt vilt rundt. Nå er jeg lei og har bare lagt meg ned her foran skjermen for å sove litt. Om jeg holder meg lavt får jeg ligge her og føle at jeg har litt av oppmerksomheten som rettes over meg og til skjermen.

 

Dette er den verste dagen i år. Ja den slår stormer, korps, oppussing og dager mamma er bortreist. I dag kom the sims 4 ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg