The maze runner ? førpremiere

  •   

Jeg og kusina mi på 13 møtte opp tidlig og det var vi fort glad for. Jeg hadde ikke lagt merke til at det var billetter uten plasser og hadde derfor tenkt lite på hvor vi skulle sitte. Forresten 800 personer uten plassbilletter er ingen god ide, hvor skal køen gå?

 Vi havnet ikke så langt bak i køen, det var bare en tilfeldighet egentlig, vi sto inntil storkiosken og var ganske fornøyd med å ha en vegg å lene seg inntil.

Jeg valgte å plassere oss litt på siden ved kanten, slik at vi fikk litt ekstra benplass. Erle hadde med seg skolesekk og gym bag siden hun kom rett fra skolen. Gelenderet kan være litt irriterende, men merker at jeg ikke tenker på det når filmen først har startet.

Det var de vanlige varslene om nattbriller og mobiler som ville bli konfiskert. Jeg forstår ikke hvorfor de må ha nattbriller på seg for å se mobilene, om en slår på mobilen i mørket vil jo hele salen se det. Kusina mi ble litt nervøs siden vi hadde tatt bilde av skjermen, men jeg beroliget henne med at forbudet var for filmen og ikke filmplakaten som sto på skjermen mens vi ventet. Følg sunn fornuft og det går somregel bra.

 Jeg hadde litt blandede følelser om historien i filmen, men selve filmen var underholdende. Jeg pleier å like premierer og førpremierer for stemningen i salen, men i går følte jeg til tider at jeg satt i samme sal som barnehage barn. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg