the sims 2 Hope 23.08.14

 

År 1

Siden det var så mange områder som slet med å komme seg etter katastrofen, bestemte verden å opprette en skole hvor nabolagene fikk sende en person som skulle få ekstra opplæring de kunne ta med hjem.
Mike ble valgt ut og fikk tilnavnet Hope av folket og han startet stolt på universitetet.
det første året gikk veldig bra, han var veldig motivert og jobbet hardt med både studier og å bygge ferdigheter. Han fant seg en stor glede i natur her hvor den eksisterte og bestemte seg for å få med seg så mye av dette før han reiser hjem til sin døde verden.

År 2

Mike valgte å studere biologi og klarte både første og andre året med topp karakterer. Det er fint å bo i et bofelleskap med lite utgifter og Mike har ingen planer om å flytte herfra med det første. Pengene har får inn på stipendet sitt går til å gjøre dagene enklere. I løpet av år to har han oppdaget tre hemmelige plasser hvor han kan møte folk med samme hobbyer som han og til disse stedene drar han ofte for å slappe av litt. Han startet med ambisjonen kunnskap, men den forandret seg til vennskap og familie etter dette året.

År 3

Studiene går veldig bra og Mike gleder seg til han kan reise hjem og vise nabolaget alt han har lært. Selvfølgelig blir det trist å skulle forlate denne fine verdenen hvor ting fungerer som det skal, men han har en plikt. Han har brukt dette året på å nå toppen i hobbyen natur og har tenkt å dele dette meg familien han får en gang.

nå starter vi å nærme oss hjemturen og nå er det viktigere enn noen gang å få opp kunnskapene sine.

År 4

 

Det var ingen problemer å komme igjennom studiene med topp karakterer. Selv om ikke all kunnskap var på topp føler Mike at han har fått et godt utgangspunkt til å klare utfordringene som møter han. Han brukte de siste dagene på skolen til å tilbringe litt ekstra tid med kjæresten sin. Han vet han har en tøff utfordring å møte før han får muligheten til å se henne igjen og håper hun venter på han.


    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg