urne nedsettelse

Det har vært en hard dag både psykisk og fysisk. Jeg var dårlig i går og la meg veldig tidlig, så jeg sto opp klokken 08.00. På starten av dagen hadde jeg mye energi og fikk gjort unna en del praktiske ting, men jeg skjulte hodepinen min bak smertestillende.
klokken 14.00 skulle vi møte opp på Grorud kirke og putte urnen til bestefar i jorden, jeg satt på gresset og så på og slet med å holde tankene på hva som skjedde, ble hele tiden distrahert av tanker som hvorfor velger folk plast urner og lignende.

Etter at urnen var nede og vi hadde pyntet med blomster dro vi videre til mormor og spiste der. Peppes stod for maten og de brukte 58 minutter på å levere maten, vi fikk ikke halv pris selv om vi mente det var 39 og de 42.

Vi skulle egentlig bare ta en titt nede i kjellerboden og før vi visste ordet av det hadde vi gått igjennom alle eskene og sortert. Det var litt som å gå på skattejakt, men den ble fort avbrutt da jeg plutselig gikk i kraftig anfall. Jeg kan skjule hodepinen med smertestillende, men det stopper ikke anfallene fra å komme?

 

Så var det hjem og rett i seng, luna var lei seg fordi hun ikke fikk ligge under dyna mi, men jeg tror ikke hun hadde tålt at jeg sparket til henne under en kramperykning. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg