sims 2 dotten 04.08.14

 Uke 5:

Livet er hardt, vi klarte å få en unge til uten å miste en arbeidsdag, men mens ungen fortsatt var todler kom det en mulighet som ikke gikk bra og kathlyn måtte finne seg en ny jobb. Det er bare noen dager til hun også blir gammel og Daniel hovedsakelig blir overgitt til seg selv, dette kan ikke gå bra.

Uke 6:

Det var en veldig hard uke. Daniel slet med skolen og leksene siden han følte seg så møkkete. Det var ingen til å ta seg av huset så jeg måtte forandre litt på reglene for å klare det. Selv om kathlyn var eldre fikk hun lov til å lage et måltid om dagen og hun fikk lov til å betale regningene. Sirius døde av alderdom og Daniel klarte akkurat å bli tenåring før sosialarbeideren kom.

Uke 7:

Skolearbeidet blir ikke mye lettere med alderen, og det hjelper ikke at du har mange oppgaver å ta igjen, men en helg og vi klarte å ta igjen leksene. Logikk og kropp blir trent fort opp, men resten sliter vi med. Har måtte bli mer bevist på Kathlyn og ønskene hennes, er lett å glemme dem når man ikke kan styre dem.

Uke 8:

Kathlyn døde. Enten av alder dom eller at Sirius skremte livet av henne, jeg er ikke helt sikker. Spøkelse til Sirius gjør alt han kan for å ta livet av familien sin så de kan bli med han. Trodde det var som zombie han skulle komme tilbake jeg, men han klarte vel å slippe unna den forbannelsen. Daniel har fått seg jobb innenfor medisin og håper å få i gang vannforsyningen igjen.

Uke 9:

 

Det er ikke lett liv å leve når foreldrene dine bare klarer å løse opp en restriksjon, men Daniel ser ut til å klare seg bra i det lille huset hans. Han jobber mye natt og blir derfor ikke plaget så mye av faren som vil ta livet av han. Det største problemet er å finne seg en partner. Han har mange venner, men de dukker bare opp den ene gangen og det er vanskelig å få til noe mer.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg