sims 2 doten 31.07.2014

Uke 1: apokalypse now

Her satt jeg på vei på bussen hjem og plutselig hørt e jeg et kjempe smell. Hele jorden ristet og bussen veltet av lufttrykket som kom mot oss. Vi forsto ikke helt hva som hadde skjedd, men da ingen andre dukket opp for å hjelpe oss forsto vi at vi måtte hjelpe oss selv. Vi kom til nærmeste by og den var helt blåst vekk. Noen av oss slo oss ned her for å finne mat og drikke, andre fortsatte videre for å finne hjelp. De kom fort løpene tilbake og sa noe om at området var omringet av zombier, ser ut til at vi er på egenhånd.
jeg hadde planlagt en jobb innenfor sport, men dette var ikke tid og sted. Området trenger litt struktur da, så jeg startet å leke politimann. Tror jeg gjør en god jobb og folk ser ut til å høre på meg.
fant meg en liten plass å slå meg ned på og fikk hjelp til å bygge et lite zombie sikkert hus.

 Uke 2:

 

Man skulle tro at når man tok på seg jobben som politimann ville tyvene holde seg unna, men slik er det ikke. Selv om de respekterer meg som prøver å holde orden på egenhånd, kan jeg ikke hanske opp med den organiserte kriminaliteten som har oppstått. Velger å heller betale forsikring enn så lenge og så får vi se senere hva vi kan få gjort med denne gjengen. Det er egentlig ikke så farlig at pengene jeg tjener går til forsikring, det er ikke som om det er mye annet å bruke dem på akkurat nå. Har virkelig fått bygd meg opp et rykte som politimann, men det er alt for mye å gjøre for meg alene.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg