Nordstrand bad

Etter en varm dag og flere timer hos kattene bestemte jeg meg for at det var på tide å kjøle seg ned litt. Jeg pakket sammen bade sekken min og kjørte skuteren ned til Nordstrand bad. Jeg forsto det var mye folk der da jeg passerte parkeringsplassen, men ikke så mange at det føltes trangt. Jeg skulle bare ta meg en rask dukkert og synes det er greit med andre som svømmer og leker rundt meg. Det ble både svømming over og under vann + noe ligge å flyte på ryggen og bare slappe av.

På vei opp bakken fra strandområdet måtte jeg passere en familie og jeg slo av musikken min for å ha bedre kontroll. Jeg overhørte deler av en samtale.
gutt: Men vi behøver jo ikke å kaste denne, det er pant på den.
mor: vi har ikke tid til??.
jeg slo på musikken igjen og ga full gass. Den bakken er veldig bratt og jeg er redd for at om jeg stopper i den eller er forsiktig vil ikke stolen komme opp. Men på toppen registrerte hodet mitt at gutten ville panta flasken. Jeg ble veldig glad for at han tenkte på det og syntes det ville vært leit om den da ble kastet. Jeg fant frem 3 kroner og ventet til de hadde tatt meg igjen og «pantet» flasken hans. Det virket på foreldrene som om de hadde kommet frem til at om han orket å ta den med seg og pante den skulle han få pengene, så det ble en grei oppgave for gutten. Jeg måtte innom butikken på vei hjem og ga røde kors 2,5 kr.

 

Det var en koselig tur, men var godt å komme hjem til mamma og middag etter badet.

Nordstrand bad

21 °C

21.07.2014

kl. 06.01

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg