sims 2: Dotten

Sirius Dotten

Utfordring: Legacy Challenge Advanced

Handicap:

       Do it you self ? 1p

       Patriarchy/ matriarchy 1p

       One way street 1p

       Extreme 1p

       Storyteller 1p

       Gasline 1p

 

       Apocalypse challenge 5p ( pinstar original + pets)

For et mas, foreldrene sluttet aldri å håpe at han skulle få en høyere utdanning. Selv synes han at det var overvurdert, foreldrene hans hadde ikke det og allikevel var de høytstående i samfunnet og hadde mye penger. Sirius tenkte han skulle bli en fotballstjerne, men først ville han kose seg sammen med damene. Tilslutt truet foreldrene han med å stoppe pengeutbetalingene. Sirius ga seg og registrerte seg opp på et drama kurs, foreldrene var oppgitt over valget hans, men noe var bedre enn ingenting.

År 1:

 at foreldrene hans ikke kunne hjelpe han med et bedre sted å bo, greit nok har de betalt for kursene han skal ta, men alt annet ville de at han skulle gjøre selv. Lær deg verdien av penger ? sier de.
heldigvis koster det ikke noe å bo i boligene til universitetet og han flytter inn der. Til foreldrene sine store overraskelse gjør han det veldig bra på skolen og får topp karakterer, men han trives ikke i bofelleskapet. Det er for mange mennesker som lager alt for mye rot så han tar på seg små jobber i sentrum for å få råd til å flytte for seg selv.

 


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg